kuppersbusch logo

Kuppersbusch keuken apparatuur

Naast een fraai en opvallend design staat het merk Kuppersbusch voor echte Duitse degelijkheid. Dit merk bevindt zich bovenin de markt en levert een volledig assortiment keuken inbouw apparatuur. Hierbij is bewust gekozen om enkele design lijnen over de volledige breedte te uit te rollen zodat u uw keuken bijvoorbeeld geheel met zwarte of witte apparatuur van Kuppersbusch in kunt vullen. Een onderscheidend design dus.

Naast design is ook het assortiment van Kuppersbusch opvallend. Het merk heeft enkele 'bijzonder' fraaie apparaten welke niet elk merk aan kan bieden. Zo beschikt Kuppersbusch bijvoorbeeld over een solo inbouw oven met volwaardige stoom functie. Een aantal bijzonder fraaie en goed geprijsde wijn koelkasten, maar ook bijvoorbeeld een 84 cm. brede French door koelkast. Hiernaast verkopen wij natuurlijk ook conventionelere afzuigkappen en kookplaten. Kortom: een merk wat u zeker in positieve zin zal verbazen.

Contactgegevens Kuppersbusch :

Contactgegevens:
Bezoekadres showroom:
Wijkermeerstraat 34
2131 HA  HOOFDDORP

Adresgegevens:
Wijkermeerstraat 34
2131 HA  HOOFDDORP

Contactgegevens:
T: (023) 565 64 80
F: (023) 562 18 57

W: https://www.kuppersbusch.nl
E: info@kuppersbusch.nl

Service dienst:
T: (023) 565 64 80
Wat vinden klanten van Kuppersbusch?


KUPPERSBUSCH wijnkoelkast onderbouw tafelmodel FWKU1800.0S

Naar wens
Levering door deschouwwitgoed top! Ter zake kundige, vriendelijk en oplossing gericht!

Beoordeeld door Koen op 29-11-2020

KUPPERSBUSCH koelkast KE9800-0-4T

Fraai !
De koelkast ziet er prachtig uit hij is bijzonder ruim en ook zeer goed afgewerkt. Wat ons wel heel erg tegenvalt is de hoeveelheid geluid die de koelkast maakt., veel meer dan onze oude Siemens koelkast. Wij hebben een open keuken dus wij vinden dit best hinderlijk en daarom valt onze score lager uit.

Beoordeeld door A.Emmelot op 26-06-2015
Kuppersbusch heeft 2 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.5 van max. 5