general_electric logo

General Electric Amerikaans koelkasten

Op het gebied van de echte Amerikaanse koelkast biedt General Electric veruit het beste en breedste assortiment koelkasten. Sinds 1910 is dit merk reeds met de bouw van authentieke koelkasten waarbij in al die jaren kwaliteit en techniek voorop gestaan hebben.


BELANGRIJK: Amerikaanse koelkasten nu onder merknaam ioMabe verkocht

Sinds eind 2017 worden in Europa de Amerikaanse koelkasten van General Eletric verkocht onder de merknaam ioMabe. Dit zijn dus dezelfde koelkasten met de dezelfde Amerikaanse top kwaliteit, alleen met een andere merknaam. Dus heeft u nu een General Electric waar u tevreden over bent en wilt u deze vervangen? Ga dan op zoek naar een ioMabe koelkast.

General Electric producten:

Contactgegevens :

Adresgegevens:
P.O. Box 4
4255 ZG Nieuwendijk

Contactgegevens:
T: (085) 90 20 500
F: (085) 90 20 503

W: http://www.american-appliances.eu

Service dienst:
Service dienst:
T: (085) 90 20 500

Verschil tussen Amerikaanse koelkast en Koreaanse koelkast

Zo verschilt een echte Amerikaanse koelkast bijvoorbeeld daadwerkelijk van de Koreaanse side-by-side koelkasten (zoals Samsung, LG e.d.) door gebruik van materialen en technieken. In het vriesgedeelte van een echte amerikaan vindt u bijvoorbeeld alleen maar rekken en mandjes om zodoende een optimaal No-Frost systeem te hebben. Dit systeem functioneert door middel van luchtcirculatie, hetgeen bij een Koreaanse koelkast met glazen leggers in het vriesgedeelte bijna niet mogelijk is.

In het koelgedeelte is gekozen voor een ingenieus luchtsluizen systeem welke zich in de achterwand van de koelkast bevindt en waarmee de lucht door de koelkast gecirculeerd wordt. Hiervoor wordt - zoals bij een Koreaanse koelkast vaak het geval is - niet gebruik gemaakt van de koude lucht uit de vriezer, maar wordt een apart systeem gebruikt. Koude lucht uit de vriezer heeft namelijk een zeer lage luchtvochtigheid en zou u producten dan ook snel uitdrogen. Iets wat bij een General Electric absoluut niet wenselijk is.

Was het design en het energie verbruik van een echte Amerikaanse koelkast vroeger nog wel eens iets minder, tegenwoordig loopt General Electric ook hierin op voor. Zo beschikken alle koelkasten over minimaal energieklasse A label en zijn de roestvrijstalen koelkasten - in tegenstelling tot de Koreaanse koelkasten - daadwerkelijk bekleed met roestvrijstaal plaatstaal. Zeer gedetailleerd met beklede plint, beklede ijsdispenser en lange roestvrijstalen stanggrepen. En zo heeft General Electric de unieke combinatie van kwaliteit, optimale koeltechniek, energie zuinigheid en design weten te combineren.