Bouwdepot factuur - wij helpen u?

Indien u voor het verbouwen van uw huis een bouwdepot aangevraagd heeft, dan dient u vanuit dat depot uw factuur te voldoen. Bij De Schouw Witgoed kunt u hiervoor terecht en wij leggen u in dit artikel graag uit hoe u hier mee om moet gaan.

Een bouwdepot is een lening die bij de bank achterblijft nadat de hypotheek verstrekt is. Dit depot kan worden gebruikt voor het betalen van facturen die betrekking hebben op afgesproken bouwactiviteiten. Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk een bouwdepot voor je nieuwe keuken.

Bouwdepot factuur - wij helpen u?


Waarom een bouwdepot?

Een verbouwing of bouwplannen is niet zomaar iets. U dient aan veel dingen te denken en het budget bewaken. Doordat sommige apparaten een langere levertijd kunnen hebben is het verstandig om tijdig alles te regelen. Zodoende kunnen wij de apparatuur in ons magazijn voor u verzamelen en ervoor zorgen dat de gewenste levertijd behaald kan worden.

In 4 stappen een bouwdepot factuur

1. Kies de nieuwe apparatuur voor uw keuken online of bezoek onze winkel voor advies op maat. We begeleiden u graag hiermee.
2. Controleer uw lijst door contact met ons op te nemen of deze apparatuur in aanmerking komt voor een bouwdepot factuur
3. Indien de lijst geschikt is voor een bouwdepot factuur overleggen we over de gewenste levertijd van de apparatuur en het gewenste ontvangst moment van de bouwdepot factuur.
4. Wij maken de bouwdepot factuur op en sturen u deze per mail naar u toe.
5. U kunt uw bouwdepot factuur indienen bij uw geldverstrekker. Deze zal worden goedgekeurd. De apparatuur wordt vervolgens op het door u gewenste moment door ons geleverd.

De bouwdepot service is mogelijk op alle inbouw keukenapparaten welke u op onze website kunt vinden. Daaronder vallen dus ook de fornuizen, maar ook inbouwvaatwassers, koelkasten, ovens, kokend water kranen, kookplaten, afzuigkappen etc. etc.

Heeft u vragen? Bel ons (0356918115), chat of mail ons op info@deschouwwitgoed.nl.