Indesit

Indesit I5TMH6AG(X)-NL fornuis

Korte beschrijving

De Indesit I5TMH6AG(X)/NL is een gas fornuis voorzien van 4 branders en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 50 centimeter breed en heeft een multifunctionele elektrische oven.
Lees verder

4-pits gas fornuis rvs

Breedte
50 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Indesit I5TMH6AG(X)/NL is een gas fornuis voorzien van 4 branders en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 50 centimeter breed en heeft een multifunctionele elektrische oven.

Beschrijving

De Indesit I5TMH6AG(X)/NL is een gas fornuis voorzien van 4 branders en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 50 centimeter breed en heeft een multifunctionele elektrische oven.

De oven heeft een inhoud van 57 liter en beschikt over hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. Standaard wordt er bij dit fornuis 1 rooster en 1 bakplaat meegeleverd.

Veilig is de thermokoppel op het kookgedeelte: indien tijdens het koken de vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.


Productinfo van fabrikant

Indesit I5TMH6AG(X)/NL fornuis roestvrijstaal


- Kleur: rvs met zwart
- Uitvoering: Vrijstaand
- Bediening: Draaiknoppen
- Kookvelden: Aantal: 4 stuk(s)
- Type: Gas
- Kookzones: 2 normale brander, 1 kleine brander, 1 wok/sterkbrander
- Oven: Type: grill, hetelucht, onder- en bovenwarmte en diverse combinaties
- Bediening: 2 draaiknop(pen)
- Functies: klok,timer, verlichting
- Openingsmechanisme: klapdeur
- Reiniging: Emaille beklede binnenwanden
- Elektronische vonkontsteking
- Meegeleverde accessoires: bakplaat en ovenrooster

Technische eigenschappen:
- Afmetingen: (h x b x d) 85 x 50 x 60 cm.
- Energie-efficiëntieklasse: A
- Energieverbruik (hetelucht/convectie): 0,84 kWh
- Energieverbruik (conventionele verwarming): 0,99 kWh
- Netto inhoud oven: 57 liter

Specificaties

Breedte
50 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8007842855142
Productcode fabrikant
869990855140
Merk
Indesit
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
57 liter
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 500 x 600 mm.

Garantie

Op een INDESIT fornuis rvs I5TMH6AG(X)/NL ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van Indesit.
Garantie voorwaarden Indesit
Website Indesit over garantie en garantiecontracten
Indesit heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Indesit garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van Indesit Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of Indesit Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens Indesit service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van Indesit Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag