Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Hisense WFEH9014VA

wasmachine met 9 kg. en 1400 toeren

Specificaties

Vulgewicht trommel
9 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Hisense WFEH9014VA is het topmodel wasmachine van Hisense uitgevoerd met een ruime trommel met 9 kg. vulgewicht en voorzien van een zuinig energieklasse A+++ label. Deze wasmachine beschikt over een automatisch doseringssysteem waardoor u gegarandeerd de optimale hoeveelheid wasmiddel doseert.

Dit zorgt niet alleen voor een beter wasresultaat, u bespaart hiermee ook nog eens heel veel wasmiddel (en dus geld). Praktisch verder bij de WFEH9014VA is de zuinige en stille inverter motor en de unieke Snowflake trommel (behoedzamer wassen).

Bediening van de Hisense WFEH9014VA
Eén van de grote voordelen van deze wasmachine is de eenvoudige bediening. Met een draaiknop kiest u het gewenste programma - weergegeven met Nederlandstalige tekst en dus geen symbolen - waarna u vervolgens het programma zou kunnen starten. Desgewenst kunt u het programma verfijnen door het aanpassen van temperatuur, toerental, starttijd e.d. Dit doet u met de functietoetsen onder het display. In dit display wordt naast de mogelijkheid van uitgestelde starttijd ook de actuele looptijd van het programma weergegeven. 0655804086
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Hisense WFEH9014VA wasmachine

Wascapaciteit van 9 Kg
1400 toeren
Autodosering van wasmiddel
Inverter-motor voor minder trillingen, minder geluid en minder energieverbruik
Uniek Snowflake trommel-systeem
Groot Ice Blue display
Energieklasse A+++

Functies
Invertermotor
Een stille, betrouwbare motor die langer meegaat
Snowflake trommel
Ontworpen om zelfs de moeilijkste vlekken te verwijderen
Automatische dosering
Wascapaciteit 9 kilo
Meer ruimte, minder vaak wassen
Handig display
Onderbreken & toevoegen
Hogere trommel
Verwijder bacteriën en allergenen uit je wasgoed

Specificaties

Vulgewicht trommel
9 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
6901101807045
Merk
Hisense
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
50-90% waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.

Garantie

Om de kwaliteit te onderstrepen ontvangt u bij aankoop van de HISENSE wasmachine WFEH9014VA 5 jaar garantie! Deze garantie betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Indien het apparaat 5 jaar garantie heeft betaald u in het 3e t/m 5e jaar alleen de voorrijkosten bij het bezoek van de monteur.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Garantiecertificaat
Na registratie van uw aankoop op de website van HiSense ontvangt u een garantiecertificaat. Mocht u in deze periode een storing hebben, dan kunt u dit certificaat overleggen. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met HiSense, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen met hen hebben en in deze graag iets voor u willen betekenen. U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met HiSense bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen.

Contactgegevens HiSense service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag per e-ail ingeven via het service@quantiselectronics.com. Telefonisch is de servicedienst van HiSense te bereiken op nummer (085) 500 0402.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag