Hisense FV354N4BIE vrieskast

vriezer / rvs-look

Belangrijke kenmerken

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
1855 x 595 x 651 mm.
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Hisense FV354N4BIE is een 175 cm. hoge kastmodel vriezer uitgevoerd met 5 lades en 2 schappen en voorzien van een netto inhoud van 235 liter. Deze vrieskast is volledig no-frost en hoeft daardoor nooit meer handmatig ontdooit te worden.

Praktisch verder bij deze vriezer is het fraaie design in rvs-look waarbij op de deur het display voor het elektronisch inregelen van de vriezer geplaatst is. De FV354N4BIE is verder voorzien van het Multi Air Flow systeem voor gelijkmatige verdeling van de temperatuur en Metal Cooling.

De FV354N4BIE beschikt over een energieklasse E label.

Info van fabrikant

Hisense FV354N4BIE vrieskast

- Energieklasse E
- Enkeldeurs Vrieskast
- RVS-look met display
- No-Frost
- Multi Air Flow
- Metal cooling
- 2 schappen , 5 lades
- Inhoud 235 liter
- Afmetingen: H174,6 x B59,5 x D65,1 cm

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
1855 x 595 x 651 mm.
EAN
6921727054876
Merk
Hisense
Soort
vrieskast
Kleur
Rvs-look
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
235,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Om de kwaliteit te onderstrepen ontvangt u bij aankoop van de HISENSE vrieskast rvs-look FV354N4BIE 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie! De eerste 2 jaar periode betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. In het 3e t/m het 5e jaar betaald u alleen de voorrijkosten bij het bezoek van de monteur.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Garantiecertificaat
Na registratie van uw aankoop op de website van HiSense ontvangt u een garantiecertificaat. Mocht u in deze periode een storing hebben, dan kunt u dit certificaat overleggen. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met HiSense, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen met hen hebben en in deze graag iets voor u willen betekenen. U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met HiSense bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen.

Contactgegevens HiSense service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag per e-mail ingeven via het service@quantiselectronics.com. Telefonisch is de servicedienst van HiSense te bereiken op nummer (085) 500 0402.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag