Fulgor Milano FPWD 3024 X warmhoudlade inbouw rvs

Levertijd: 6-8 weken
1495,00
Gratis bezorging in Nederland

Beschrijving FPWD 3024 X

Lees verder

De Fulgor Milano FPWD 3024 X is een warmhoudlade uitgevoerd in het roestvrijstaal in een breedte van 75,8 cm en 26,4 cm. hoog. Deze warmhoudlade van de Professional lijn is geheel vervaardigd uit metaal en kenmerkt zich door een frontpaneel in RVS en handgreep uit de Professional serie. De lade heeft verschillende functies, waaronder bijvoorbeeld het op temperatuur houden van voedsel, ontdooien, deeg laten rijzen, delicaat koken tot 85°C en het voorverwarmen van gerechten.

Met de royale binnen afmeting (60 liter) is deze lade verder voorzien van: regelbare regelthermostaat van 30°C tot 85°C, rubberen antislipmat, binnenverlichting, soft close en telescopische rails.

Info van fabrikant

Fulgor Milano merk informatie Fulgor milano FPWD 3024 X warmhoudlade

VERWARMINGSLADE
- 27 cm hoog front in Professioneel RVS
- Inhoud 60 liter
- Opening met handgreep en zachte sluiting
- Totale extractie
- Gekookt voedsel op temperatuur houden
- Ontdooien
- Deeg rijzen
- Delicaat koken tot 85°C
- Gerechten voorverwarmen
- Koffiekopjes voorverwarmen

FUNCTIES
- Antislip rubberen mat
- Binnenverlichting
- Geventileerd
- Regelbare thermostaat van 30°C tot 85°C
- Bedrijfsindicator

INBEGREPEN ACCESSOIRES
- Telescoopgeleiders voor schuifopening.
- Aansluitkabel met stekker

Specificaties

Kleur
Rvs
Productcode fabrikant
FPWD3024X
Merk
Fulgor Milano
Soort
warmhoudlade

Garantie

Bij de aankoop van de FULGOR MILANO warmhoudlade inbouw FPWD 3024 X ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met de importeur in Nederland (Alluance Groep in Genemuiden).
Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Fulgor Milano naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Contactgegevens Fulgor Milano Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Fulgor Milano Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 038-3851850 of per mail op info@alluance.nl.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Levertijd: 6-8 weken
1495,00Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Top service

  8 februari 2024
  Simeon


  Er is goed meegedacht of alles in de meterkast klopte voordat ik het driefasen inductiefornuis kocht. Over de montage zijn wij ook dik tevreden. Het fornuis bleek niet tot aan de juiste hoogte te kunnen komen met de standaard poten.

  De monteurs hebben de bovenste helft van de poten van de oude Boretti toen combineerd met de nieuwe poten (i.v.m. andere bevestigingsconstructie) waarna het geheel aansloot op de hoogte van het aanrecht. De nazorg (advies over vlekken) was ook prima! Dank je wel voor alles!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Goede voorlichting- konkurrerende prijzen

  6 februari 2024
  Alfred


  Goede voorlichting- konkurrerende prijzen( kon goed opboksen tegen de landelijke witgoed leveranciers) prima service
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topservice

  20 januari 2024
  Betty


  Ik wasin de winkel om een flesje spul te kopen voor de AEG wasmachine. Ze konden er geen vinden, dus hebben ze er een besteld. Toen ik thuis was belde er iemand dat ze er toch een gevonden hadden. Een medewerker moest bij mij in de buurt en bracht het even langs op zaterdagmiddag. Dat is toch topservice.
  Lees op trustpilot.nl