Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Falcon Professional Plus 110

6-pits keramisch fornuis

Korte beschrijving

Lees verder

De Falcon Professional Plus 110 keramisch is een 110 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit strakke fornuis heeft een keramisch kookvlak met 6 zones met daaronder drie ovens.

Het strakke design wordt benadrukt door de robuuste chromen knoppen en de bijpassende grepen.

Het fornuis is verder voorzien van een een kleine grill oven linksboven, een conventionele oven met onder/bovenwarmte en grill linksonder en een heteluchtoven rechtsboven. Beide grote ovens hebben een zuinig energieklasse A label.

Praktisch verder is de opberglade onder de rechter oven en de aanwezigheid van geforceerde mantelkoeling. Net als alle andere Falcon fornuizen kan dit fornuis hierdoor strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden. Daarmee is het ook mogelijk om de Professional Plus 110 keramisch te integreren in een kookeiland.

Info van fabrikant

FalconProfessional Plus 110 keramisch fornuis

Kookgedeelte:
- 1 zone van 2,02 kW
- 1 zone van 1,65 kW
- 1 zone van 1,56 kW
- 3 zones van 1,1 kW

Oven linksboven:
- Grill oven
- Soepel uitschuifbare Glide-out grill

Oven linksonder:
- Conventionele oven met onder/bovenwarmte en grill
- Inhoud: 67 liter
- Energieklasse: A
- Uitgevoerd met glasdeur

Oven rechtsboven:
- Hetelucht oven
- Inhoud oven rechts: 69 liter
- Energieklasse: A
- Uitgevoerd met glazen deur

Rechtsonder:
- Opberglade

Afmetingen:
- Breedte: 1100 mm.
- Diepte: 600 mm.
- Totale hoogte (incl. bovenblad): 900 - 925 mm. (instelbaar m.b.t. poten)

Aansluitwaarde elektrisch: 15,6 kW

Specificaties

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Falcon
Soort
fornuis
Kleur
In meerdere kleuren
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 1 tot 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Keramisch
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
67 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Hetelucht convex-element
Inhoud tweede oven
69 liter
Aansluitwaarde elektra (kW)
15,60
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit keramische fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.

Garantie

Bij de aankoop van de FALCON fornuis Professional Plus 110 keramisch ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met Falcon Nederland.
Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Falcon Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Contactgegevens Falcon Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Falcon Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl. Tevens is het mogelijk om de website van Falcon het service formulier in te vullen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag