Etna

Etna TEK130RVS elektrisch kookplaat

Korte beschrijving

De Etna TEK130RVS is een elektrisch kookplaat uitgevoerd met 2 zones. Deze inbouw kookplaat is 28.8 centimeter breed en uitgevoerd in het roestvrijstaal.
Lees verder

Inbouw 2-pits elektrische kookplaat

Soort
Elektrisch
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
28,80
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Etna TEK130RVS is een elektrisch kookplaat uitgevoerd met 2 zones. Deze inbouw kookplaat is 28.8 centimeter breed en uitgevoerd in het roestvrijstaal.

Beschrijving

De Etna TEK130RVS is een elektrisch kookplaat uitgevoerd met 2 zones. Deze inbouw kookplaat is 28.8 centimeter breed en uitgevoerd in het roestvrijstaal.

Praktisch is de eenvoudige bediening welke zich middenvoor bevindt. Voor het inbouwen van de TEK130RVS dient een uitsparing van 270 bij 494 millimeter beschikbaar te zijn.


Productinfo van fabrikant

ETNA kookplaat inbouw TEK130RVS

- 2 kookzones
- 7 kookstanden
- aan/uit indicatie per zone
- te plaatsen boven solo-ovens
- buitenmaten (bxd) 288 x 510 mm
- aansluitwaarde 3,50 kW
- zone voor ø 14,5 cm – 1500 W
- zone achter ø 18,0 cm – 2000 W

Specificaties

Type
Elektrisch
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
28,80
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715393123015
Productcode fabrikant
724608
Merk
Etna
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,50
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
45 x 288 x 510 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
45 x 270 x 494 mm

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA kookplaat inbouw TEK130RVS. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag