Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Etna KKV5055ZWA

koelkast zwart

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design, Tafelmodel (hoogte ± 85 cm)
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Etna KKV5055ZWA is een zwarte retrokoelkast van 90 cm. hoog. Dit compacte tafelmodel past in elke keuken, en is ook in elke keuken een eye-catcher! Diepzwart, met afgeronde hoeken en een zilverkleurige greep. Deze details zorgen voor het prachtige retro jaren-50 effect.

Ook de interne specificaties van de KKV5055ZWA vallen niet tegen: de binnenruimte van 123 liter is in te delen

De KKV5055BEI heeft namelijk het zeer zuinige A++ energielabel. En praktisch is 'ie ook! Van de drie glazen legplateaus zijn er namelijk twee in hoogte verstelbaar, waardoor de indeling van de koelkast naar eigen wens te bepalen is. De heldere LED verlichting binnenin maakt het pakket compleet: altijd helder zicht in de koelkast.

Naast de plateaus is er in de koelruimte van 123 liter onderin ook nog een groentelade te vinden. Ruimte genoeg om groente en fruit te bewaren op een afgeschermde plek.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Etna KKV5055ZWA koelkast

- Netto volume koelgedeelte: 123 liter
- Automatische ontdooiing van het koelgedeelte
- LED verlichting
- 3 plateaus van veiligheidsglas met lekrand, waarvan 2 in hoogte verstelbaar
- 1 groentelade
- Buitenmaten (hxbxd): 900 x 552 x 562 mm
- Aansluitwaarde: 61 W
- Verbruik per 24 uur: 0,24 kWh
- Energieklasse: A++
- Geluidsniveau: 42 dB(A)

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design, Tafelmodel (hoogte ± 85 cm)
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
900 x 552 x 562 mm.
EAN
8715393186492
Merk
Etna
Soort
koelkast
Kleur
Zwart
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
123,00
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA koelkast KKV5055ZWA. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag