Etna KKS8088 inbouw koelkast

Korte beschrijving

De Etna KKS8088 is een inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 134 liter koelruimte. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse A++ label en een geluidsniveau van 39 dB.
Lees verder

Inbouw koelkast nis ± 88 cm, sleepdeur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 545 mm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Etna KKS8088 is een inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 134 liter koelruimte. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse A++ label en een geluidsniveau van 39 dB.

Beschrijving

De Etna KKS8088 is een inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 134 liter koelruimte. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse A++ label en een geluidsniveau van 39 dB.

Voor het installeren van de KKS8088 dient uw keukenkast te beschikken over een nis van 88 cm. hoog. Controleer aan de hand van de maattekening ook de afmetingen van de deur(en). Met behulp van het sleepdeur montage systeem kunnen de panelen van uw keuken weer op de deur(en) van de koelkast gemonteerd worden.


Productinfo van fabrikant

Etna KKS8088 koelkast
Geïntegreerde sleepdeur koelkast (88 cm)


Algemene informatie:
- netto volume koelgedeelte 134 liter
- automatische ontdooiing
- deur met verwisselbare draairichting
- LED verlichting
- 4 glazen legplateaus met lekrand
- montage d.m.v. deurgeleiding met railsysteem
- variabele deurindeling

Technische eigenschappen:
- buitenmaten (hxbxd) 875 x 540 x 545 mm
- aansluitwaarde 95 W
- verbruik per 24 uur 0,26 kWh
- energieklasse A++
- geluidsniveau 39 dB(A)

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 545 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
880 x 560 x 560 mm.
EAN
8715393130174
Merk
Etna
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
134,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 88 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA koelkast inbouw KKS8088. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Vraag:
Onze huidige koelkast heeft een sleepdeur systeem. Deze etna heeft dat ook. Is plaatsing dan 1-op-1 mogelijk?
1
Als u nu ook sleep heeft met dezelfde nismaat dan betreft het inderdaad een 1-op-1 vervanging. Wel zou het kunnen zijn dan de geleiders die nu op de keukendeur gemonteerd zijn ten opzichte van de nieuwe koelkast iets verplaatst moeten worden.
Stel uw eigen vraag