Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Etna KIV354RVS vrijstaande inductie kookplaat , met 4 zones

Belangrijke kenmerken

Soort
Vrijstaande inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Beschrijving KIV354RVS

Lees verder

De Etna KIV354RVS is een vrijstaande inductiekookplaat van 54 cm .breed uitgevoerd met 4 inductie kookzones. Deze kookplaat is ideaal ter vervanging van uw oude keramische kookplaat. De kookplaat is standaard uitgerust met een Perilex stekker en heeft een aansluitwaarde van 7,4 kW (2 fasen). Handig is dat dit model een breedte heeft van 54 cm, daarmee past deze ook nog eens perfect op een tafelmodel koelkast.

Power, warmhoudfunctie en timers Met de 3 kW PowerZone brengt u in no-time een grote pan water aan de kook. Ook handig is de warmhoud functie, deze functie houdt het eten op een constante temperatuur van 70˚C graden totdat het opgediend kan worden. Het eten behoudt hierdoor zijn smaak en kan opgediend worden met de juiste temperatuur. De kookplaat is tevens voorzien van timers per zone, die ook als wekker te gebruiken zijn.
Veiligheid voorop, de kookplaat heeft daarom natuurlijk ook de veiligheid functies als restwarmte indicatie, kinderslot, kookduurbegrenzing en pan herkenning.

Info van fabrikant

Etna merk informatie Etna KIV354RVS kookplaat


Vrijstaande inductiekookplaat met Perilex stekker
- 54 cm breed

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:
- Linksvoorinductie: Doorsnede 160 millimeter met een capaciteit van 50/1850 kW

Linksachter inductie:
- Doorsnede 200 millimeter met een capaciteit van 100/3000 kW

Rechtsvoor inductie:
- Doorsnede 180 millimeter met een capaciteit van 50/2100 kW

Rechtsachter inductie:
- Doorsnede 160 millimeter met een capaciteit van 50/1850 kW

Specificaties

Type
Vrijstaande inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715393337856
Productcode fabrikant
739132
Merk
Etna
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
75 x 540 x 560 mm.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA kookplaat inductie KIV354RVS. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en onderdelen. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag