Etna

Etna EKP358WIT vrijstaande keramsiche kookplaat

Korte beschrijving

De Etna EKP358WIT is een keramische kookplaat uitgevoerd met 4 zones. Deze vrijstaande kookplaat is 58.4 centimeter breed en uitgevoerd in het wit.
Lees verder

4-pits vrijstaande keramsiche kookplaat

Soort
Vrijstaande keramsiche
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,40
Bekijk specificaties
De Etna EKP358WIT is een keramische kookplaat uitgevoerd met 4 zones. Deze vrijstaande kookplaat is 58.4 centimeter breed en uitgevoerd in het wit.

Beschrijving

De Etna EKP358WIT is een keramische kookplaat uitgevoerd met 4 zones. Deze vrijstaande kookplaat is 58.4 centimeter breed en uitgevoerd in het wit.

Praktisch is de eenvoudige bediening welke zich rechter kant bevindt. Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 5.8 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.


Productinfo van fabrikant

Etna EKP358WIT kookplaat
Vrijstaande keramische kookplaat (58 cm)


Algemene informatie:
- Keramische kookplaat 58 cm wit
- traploos regelbaar
- restwarmte indicatie
- eenvoudig te reinigen doorvlakke keramische glasplaat
- twee-fasen aansluiting
- 2 high speed zones 145 mm 1
-2 kW + 2x 180 mm - 1
-8 kW

Specificaties

Type
Vrijstaande keramsiche
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,40
Uitvoering
Wit
EAN
8715393118998
Merk
Etna
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze keramische kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
5,80
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
62 x 584 x 520 mm

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar garantie bij aankoop van uw ETNA kookplaat keramisch vrijstaand EKP358WIT. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag