Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Etna A1026VWZTA

inbouw 4-pits gas kookplaat

Specificaties

Soort
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Etna A1026VWZTA is een inbouw gaskookplaat van 62 cm. breed uitgevoerd met vier branders. Deze kookplaat heeft een hardglazen vangschaal met daarop vier branders welke voorzien zijn van gietijzeren pandragers.

Alle branders beschikken over automatische vonkontsteking en thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas). De bediening bevindt zich aan de rechter zijde.

Praktisch bij de Etna inbouw gas-op-glas is de sterke wokbrander van 3,5 kW linksvoor en de kleine sudderbrander rechtsvoor. De twee achterste branders zijn normaal branders met een vermogen van 1,75 kW.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Etna A1026VWZTA kookplaat

- geïntegreerde vonkontsteking
- vangschaal van gehard glas met facetgeslepen randen
- tweedelige branders met matzwarte deksels
- vier gietijzeren pandragers
- vlambeveiliging: geen vlam = geen gas

Technische eigenschappen
- inbouwmaten (hxbxd) 48 x 560 x 480 mm
- buitenmaten (bxd) 620 x 510 mm
- 2 normale branders 0,50-1,75 kW
- 1 wokbrander (3-rings) 1,75-3,50 kW
- 1 sudderbrander 0,40-1,00 kW

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Breedte kookplaat (cm)
62,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
8715393113122
Merk
Etna
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
48 x 620 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
48 x 560 x 480 mm.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA kookplaat inbouw gas-op-glas A1026VWZTA. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag