Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Electrolux LIT60430X

inbouw 4-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
57,60
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Electrolux LIT60430X is een inductie kookplaat voorzien van 4 zones. Deze inbouw kookplaat is 57.6 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat.

Praktisch verder is de eenvoudige bediening welke zich voorzijde kookplaat bevindt (Touch Control).

Voor het inbouwen van de LIT60430X dient een uitsparing van 560 bij 490 millimeter beschikbaar te zijn. Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 7.35 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

Info van fabrikant

Electrolux LIT60430X kookplaat
58 cm, 4 zones, DirekTouch, rvs kader, H²H


Algemene informatie:
- Inductietechnologie voor snellere, nauwkeurigere warmte Inductietechnologie voor snellere, nauwkeurigere warmte Inductie zorgt voor rechtstreekse warmte, dus pannen warmen snel op. U raakt de toetsen aan en de kookplaat reageert snel en nauwkeurig, met precies de warmte die u nodig heeft. Een koel oppervlak voor eenvoudig reinigen Het oppervlak rond de kookzones blijft koel voor eenvoudige reiniging. Houd uw kookplaat schoon tijdens het koken. De inductietechnologie zorgt ervoor dat de ruimte rond uw kookzones handkoel blijft. Dus zelfs als u op hoge temperatuur kookt, kunt u direct na het morsen eenvoudig en veilig alles schoonmaken. Nauwkeurige kookplaatbediening Pas de instellingen op de kookplaat moeiteloos aan met aanraakbediening. De aanraakbediening op deze kookplaat betekent dat u de instellingen moeiteloos kunt aanpassen. Het biedt u de vrijheid zich te concentreren op het gerecht dat u klaarmaakt en niet op het apparaat dat u gebruikt.
- Laat uw kookplaat de afzuigkap bedienen De kookplaat past de afzuigkapinstellingen automatisch aan, zodat u zich op het koken kunt richten. Hob2Hood-technologie betekent dat de kookplaat automatisch de afzuigkapinstellingen bedient. Tijdens het koken past de kap zich aan aan temperatuurveranderingen die u uitvoert of bij het inschakelen van meer dan één zone. Zo hoeft u zich minder bezig te houden met het aanpassen van instellingen en meer met het bereiden van heerlijke gerechten. Intense warmte, op elk moment De PowerBoost-functie geeft uw kookplaat een directe warmtestoot. Activeer de PowerBoost-functie voor een directe warmtestoot tijdens de bereiding. Ideaal om gerechten sneller te bereiden. U kunt in minder dan 90 seconden water koken en pannen in een mum van tijd verhitten. Klok zonder moeite iedere stap uit uw recept Volg het kookproces moeiteloos met de instelbare timer. De instelbare timer helpt u het kookproces zonder moeite te volgen. Hij kan tot maximaal een uur worden ingesteld en herinnert u nauwkeurig aan uw kooktijd. Hij kan ook worden gebruikt als kookwekker wanneer u de kookplaat niet gebruikt. Inductiekookplaat TouchControl bediening De VITRAMIC® kookplaten beschikken over sensortoetsen om de kookplaat te bedienen. Zowel voor het in- en uitschakelen van de kookplaat en het instellen van de verschillende kookzones. De logische positionering van de toetsen voorkomen fouten in het maken van de juiste keuze Linksvoor: 2300/3700W/210mm Linksachter: 1800/2800W/180mm

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:Left-frontinductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3700 kWLeft-rear inductie: Doorsnede 180 millimeter met een capaciteit van 1800/2800 kWMiddle-rear : Doorsnede 0 millimeter met een capaciteit van 0 kWRight-rear inductie: Doorsnede 180 millimeter met een capaciteit van 1800/2800 kWRight-front inductie: Doorsnede 145 millimeter met een capaciteit van 1400/2500 kWMiddle-front : Doorsnede 0 millimeter met een capaciteit van 0 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
57,60
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
7332543608065
Productcode fabrikant
949596773
Merk
Electrolux
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
46 x 576 x 506 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
46 x 560 x 490 mm.

Garantie

Op een ELECTROLUX kookplaat inbouw inductie LIT60430X ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket. Voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen worden dan dus vergoed.

Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeldt, zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Als u u het probleem hiermee op kunt lossen, voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout en/of installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen
Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft Electrolux een duidelijk document opgemaakt met hierin de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen. ELECTROLUX garantievoorwaarden
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail op info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Als dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de service dienst van Electrolux Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens Electrolux service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met de Electrolux servicedienst. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contactformulier. Contacteer Electrolux service dienst

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag