Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Electrolux EHH6340XOK

inbouw 4-pits inductie kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

De Electrolux EHH6340XOK is een 58 cm. brede inbouw kookplaat uitgevoerd met vier inductie kookzones. Deze inductie kookplaat heeft de bediening rechtsvoor zitten (DirekTouch tiptoetsbediening) en beschikt over een roestvrijstaal kader rondom de kookplaat. Dit voorkomt schade bij het aanstoten van één van de randen.

De kookplaat is verder voorzien van een booster functie waarbij u - apart per zone - tijdelijk extra vermogen kunt meegeven. Ideaal voor bijvoorbeeld wokken.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Electrolux EHH6340XOK inductie kookplaat


Specificatie
- Inductiekookplaat
- TouchControl bediening: De VITRAMIC® kookplaten beschikken over sensortoetsen om de kookplaat te bedienen. Zowel voor het in- en uitschakelen van de kookplaat en het instellen van de verschillende kookzones. De logische positionering van de toetsen voorkomen fouten in het maken van de juiste keuze
- Inductiezones met powerbooster-functie
- Aankookautomaat
- Automatische panherkenning
- Restwarmte-indicatie: De restwarmte-indicatie wordt aangegeven
- Stop&Go warmhoudfunctie: De stop&go functie kunt u inschakelen bij onverwachte korte onderbrekingen.
- Automatische veiligheidsuitschakeling
- Kinderbeveiliging
- Linksvoor: 2300/3700W/210mm
- Linksachter: 1800/2800W/180mm
- Middenvoor:
- Middenachter:
- Rechtsvoor: 1400/2500W/145mm
- Rechtsachter: 1800/2800W/180mm
- Kleur: zwart
- Verlichte bediening
- Eenvoudige installatie dankzij snap-in systeem
- Positie bedieningsknoppen: voorzijde rechts
- Vergrendelingstoets
- Akoestisch signaal

Prestaties
- Kookveld: volledig inductie
- Totaal vermogen gas (watt): 0

Installatie
- Buitenmaten bxd (mm): 576x516
- Inbouwmaten hxbxd (mm): 55x560x490
- Kleur: zwart

Energie
- Aansluitwaarde (W): 7400

Overig
- PNC-label: 949 596 044
- Kader: Promise XL- inox
- Pannendragers: nee
- Netspanning (V): 220-240
- Extra leverbare accessoires: No
- EAN Code: 7332543183173

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
7332543183173
Productcode fabrikant
949596044
Merk
Electrolux
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
55 x 576 x 516 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
55 x 560 x 490 mm.

Garantie

Op een ELECTROLUX kookplaat inductie EHH6340XOK ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket. Voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen worden dan dus vergoed.

Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeldt, zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Als u u het probleem hiermee op kunt lossen, voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout en/of installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen
Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft Electrolux een duidelijk document opgemaakt met hierin de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen. ELECTROLUX garantievoorwaarden
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail op info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Als dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de service dienst van Electrolux Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens Electrolux service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met de Electrolux servicedienst. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contactformulier. Contacteer Electrolux service dienst

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag