Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Electrolux EGU6648LOX

inbouw 4-pits gas kookplaat

Specificaties

Soort
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Electrolux EGU6648LOX is een 59 cm. brede design kookplaat uitgevoerd met vier zones. Deze zones zijn in een ruit opgesteld. De kookplaat beschikt verder over een wokbrander en heeft vier losse gietijzeren pandragers (lichter om te tillen).

De vangschaal is vlak en uitgevoerd in roestvrijstaal. Fraai daarbij is de combinatie met de kenmerkende Electrolux knoppen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Electrolux EGU6648LOX gas kookplaat
Roestvrijstaal
59 cm. breed


Kenmerken :
- Draaiknopbediening
- Linksvoor: 2000W/70mm
- Linksachter:
- Middenvoor: 1000W/54mm
- Middenachter: 2000W/70mm
- Rechtsvoor: 4000W/122mm
- Ultraflat design
- Bedieningsknoppen met metalen afwerking
- Geïntegreerde vonkontsteking
- Thermokoppel gasbeveiliging
- Gietijzeren pannendragers
- Ook geschikt voor butagas (onderdelen bijgesloten)
- Positie bedieningsknoppen: voorzijde links en rechts
- Kleur: roestvrij staal
- Gaskookplaat

Technische gegevens :
- Kookveld : gas
- Buitenmaten bxd (mm) : 595x525
- Inbouwmaten hxbxd (mm) : 45x560x480
- Kleur : roestvrij staal
- Pannendragers : 4, Gietijzer
- Lengte aansluitsnoer (m) : 1.6
- Totaal vermogen gas (watt) : 9000
- Netspanning (V) : 230-240

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
7332543294909
Merk
Electrolux
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
45 x 595 x 525 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
45 x 560 x 480 mm.

Garantie

Op een ELECTROLUX kookplaat rvs EGU6648LOX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket. Voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen worden dan dus vergoed.

Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeldt, zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Als u u het probleem hiermee op kunt lossen, voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout en/of installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen
Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft Electrolux een duidelijk document opgemaakt met hierin de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen. ELECTROLUX garantievoorwaarden
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail op info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Als dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de service dienst van Electrolux Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens Electrolux service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met de Electrolux servicedienst. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contactformulier. Contacteer Electrolux service dienst

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag