Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Electrolux EGS7658SOX gas kookplaat

Electrolux inbouw 5-pits gas kookplaat

Soort
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Electrolux EGS7658SOX is een 74 cm. inbouw gaskookplaat uitgevoerd met een vlakke rvs vangschaal. Deze design kookplaat heeft vijf branders en is voorzien van vijf losse gietijzeren pandragers. Deze zijn niet alleen lichter om te tillen, maar geven door de vormgeving ook een uniek design mee.

De kookplaat heeft een wokbrander aan de linker kant en is uitgevoerd met thermokoppel vlambeveiliging en automatische vonkontsteking. Deze gaan aan bij het opendraaien van de knoppen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Electrolux EGS7658SOX kookplaat
Gas kookplaat
Roestvrijstaal
75 cm. breed


Kenmerken :
- Draaiknopbediening
- Linksachter: 4000W/122mm
- Links: 4000W/122mm
- Middenvoor: 1000W/54mm
- Middenachter: 2000W/70mm
- Rechtsvoor: 2000W/70mm
- Rechtsachter: 2000W/70mm
- Ultraflat design
- Bedieningsknoppen met metalen afwerking
- Geïntegreerde vonkontsteking
- Thermokoppel gasbeveiliging
- Gietijzeren pannendragers
- Ook geschikt voor butagas (onderdelen bijgesloten)
- Positie bedieningsknoppen: voorzijde links en rechts
- Kleur: roestvrij staal
- Gaskookplaat

Technische gegevens :
- Kookveld : gas
- Buitenmaten bxd (mm) : 745x515
- Inbouwmaten hxbxd (mm) : 45x560x480
- Kleur : roestvrij staal
- Pannendragers : 5, Gietijzer
- Lengte aansluitsnoer (m) : 1.1
- Totaal vermogen gas (watt) : 11000
- Netspanning (V) : 230-240

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Breedte kookplaat (cm)
75,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
7332543294664
Merk
Electrolux
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Standaard is deze kookplaat geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
45 x 745 x 515 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
45 x 560 x 480 mm.

Garantie

Op een ELECTROLUX kookplaat rvs EGS7658SOX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket. Voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen worden dan dus vergoed.

Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeldt, zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Als u u het probleem hiermee op kunt lossen, voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout en/of installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen
Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft Electrolux een duidelijk document opgemaakt met hierin de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen. ELECTROLUX garantievoorwaarden
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail op info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Als dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de service dienst van Electrolux Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens Electrolux service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met de Electrolux servicedienst. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contactformulier. Contacteer Electrolux service dienst

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Hoe kan ik darm aansluiten voor butaangas? De uitmonding van de kookplaat gaat over in een elleboogje met schroefdraad...
1
Deze gaskookplaat is alleen geschikt om aan te sluiten op Nederlands aardgas. Indien u een kookplaat wil aansluiten op flessengas (butaan / propaangas) dan zult u een model moeten selecteren welke daar speciaal voor geschikt is.

Soms is het mogelijk om bij een model andere inspuiters te plaatsen. DIt zou dan wel door een erkend installateur uitgevoerd moeten worden. Echter is deze optie lang niet bij elke gaskookplaat een mogelijkheid.
Stel uw eigen vraag