Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Electrolux EGH6343BOX

inbouw 4-pits gas kookplaat

Specificaties

Soort
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Electrolux EGH6343BOX is een inbouw gas kookplaat uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze kookplaat beschikt over vier branders waaronder een wokbrander linksvoor.

De kookplaat is 59 cm. breed en voorzien van gietijzeren pandragers. Deze zorgen voor een robuust design en een degelijke basis voor plaatsing van de pannen.

Alle branders van de Electrolux EGH6343BOX zijn verder voorzien van thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas) en automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Electrolux EGH6343BOX kookplaat rvs


Specificatie
- Gaskookplaat
- Draaiknopbediening
- Geïntegreerde vonkontsteking: Deze gaskookplaat is uitgerust met geïntegreerde elektrische ontsteking. De brander wordt automatisch ontstoken als de bedieningsknop achter elkaar wordt ingedrukt en gedraaid.
- Gietijzeren pannendragers: Een professioneel uiterlijk en een duurzame afwerking: de gietijzeren pannendragers kunnen worden afgenomen en eenvoudig worden gereinigd. De gietijzeren pannendragers hebben slipvaste siliconen voetjes voor een grotere stabiliteit.
- Thermokoppel gasbeveiliging: Deze gaskookplaat is voorzien van thermokoppelbeveiliging. Als de vlam uitgaat wordt het gas van de bron afgesloten, voor gegarandeerde veiligheid.
- Linksvoor: 4000W/128mm
- Linksachter: 2000W/70mm
- Middenvoor:
- Middenachter:
- Rechtsvoor: 1000W/54mm
- Rechtsachter: 2000W/70mm
- Ook geschikt voor butagas (onderdelen bijgesloten)
- Kleur: roestvrij staal
- Positie bedieningsknoppen: voorzijde rechts

Prestaties
- Kookveld: gas
- Totaal vermogen gas (watt): 9000

Installatie
- Buitenmaten bxd (mm): 595x510
- Inbouwmaten hxbxd (mm): 40x560x480
- Kleur: roestvrij staal

Overig
- PNC-label: 949 640 281
- Pannendragers: 2, Gietijzer
- Netspanning (V): 220-240
- EAN Code: 7332543402014

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
7332543402014
Productcode fabrikant
949640281
Merk
Electrolux
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
40 x 595 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
40 x 560 x 480 mm.

Garantie

Op een ELECTROLUX kookplaat rvs EGH6343BOX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket. Voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen worden dan dus vergoed.

Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeldt, zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Als u u het probleem hiermee op kunt lossen, voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout en/of installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen
Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft Electrolux een duidelijk document opgemaakt met hierin de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen. ELECTROLUX garantievoorwaarden
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail op info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Als dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de service dienst van Electrolux Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens Electrolux service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met de Electrolux servicedienst. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contactformulier. Contacteer Electrolux service dienst

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag