Dunavox DAVG-18.46B.TO wijnkoelkast inbouw nis ± 60 cm

Belangrijke kenmerken

Model
Wijnkoelkast
Energieklasse
Energieklasse G
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 590 x 550 mm.
Bekijk specificaties

Meer opties

Levertijd: 5-10 werkdagen

€ 2.199,00

Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Beschrijving DAVG-18.46B.TO

Lees verder

De Dunavox DAVG-18.46B.TO is een greeploze inbouw wijnkoelkast uitgevoerd in een nishoogte van 45 centimeter en voorzien van 1 temperatuur zone. Praktisch bij deze koelkast is het "Push To Open/PTO" systeem en de fraaie vormgeving met houten leggers.


Inbouw model met compressor met één temperatuur zone. Het elegante uiterlijk, het volledig getinte glas en de push open deur maken deze wijnklimaatkast bijzonder representatief in moderne keukens. De LED-verlichting in 3 kleuren (naar keuze wit, amber of blauw in te stellen). De flessen liggen op houten legplanken. De deur kan worden geopend door de linkerbovenhoek aan te raken. (Push to Open)

Opgelet: Dit model is een inbouwtoestel, ontworpen om in te bouwen in een hoog of laag keukenmeubel en is dus niet bruikbaar als vrijstaande wijnkoelkast.

Info van fabrikant

Dunavox merk informatie Dunavox DAVG-18.46B.TO wijnkoelkast

flessen (0,75 liter bordeaux): 18 Bordeaux bottles
- sectie: 1 temperature zone
- deur: Reversible tinted glass door (UV treated)
- kleuren: Black, stainless steel
- legplateaus: Wooden shelves
- verlichting: White, amber and blue multi LED lighting
- hoogte: 455 mm
- breedte: 590 mm
- diepte: 550 mm
- garantie: 3 years warranty

Specificaties

Model
Wijnkoelkast
Energieklasse
Energieklasse G
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 590 x 550 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450-455 x 550-590 x 555-560 mm.
Merk
Dunavox
Soort
wijnkoelkast
Kleur
Zwart
Soort koelkast
Inbouw
Nishoogte inbouw (cm)
± 60 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Dunavox geeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de DUNAVOX wijnkoelkast inbouw DAVG-18.46B.TO. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Dunavox Nederland.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikersfouten vallen niet onder de garantie. Tevens vallen de kunststof onderdelen buiten de garantie regeling.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken. Uw storing zal vervolgens besproken worden met Dunavox Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Dunavox Nederland naar u toe zal komen. Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Contactgegevens Dunavox Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aangeven rechtstreeks contact op ten men met Dunavox Nederland dan kunt u dit doen op telefoonnummer 030 7430230 of per mail op nederland@dunavox.com

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Dunavox

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Levertijd: 5-10 werkdagen
2199,00Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Top service

  8 februari 2024
  Simeon


  Er is goed meegedacht of alles in de meterkast klopte voordat ik het driefasen inductiefornuis kocht. Over de montage zijn wij ook dik tevreden. Het fornuis bleek niet tot aan de juiste hoogte te kunnen komen met de standaard poten.

  De monteurs hebben de bovenste helft van de poten van de oude Boretti toen combineerd met de nieuwe poten (i.v.m. andere bevestigingsconstructie) waarna het geheel aansloot op de hoogte van het aanrecht. De nazorg (advies over vlekken) was ook prima! Dank je wel voor alles!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Goede voorlichting- konkurrerende prijzen

  6 februari 2024
  Alfred


  Goede voorlichting- konkurrerende prijzen( kon goed opboksen tegen de landelijke witgoed leveranciers) prima service
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topservice

  20 januari 2024
  Betty


  Ik wasin de winkel om een flesje spul te kopen voor de AEG wasmachine. Ze konden er geen vinden, dus hebben ze er een besteld. Toen ik thuis was belde er iemand dat ze er toch een gevonden hadden. Een medewerker moest bij mij in de buurt en bracht het even langs op zaterdagmiddag. Dat is toch topservice.
  Lees op trustpilot.nl