Bosch WAN2827FNL wasmachine met 9 kg. vulgewicht en 1400 toeren

Meer opties

€ 759,00

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Liever later bezorgd? Geen enkel probleem
Oude apparaat wordt meegenomen

Beschrijving WAN2827FNL

Lees verder

De Bosch WAN2827FNL is een voorlader wasmachine uitgevoerd met 1400 toeren, een trommelinhoud van 9 kg en een zuinig energieklasse A label. Door de Iron Assist verminder je je strijkgoed en de EcoSilence Drive motor zorgt voor een lange levensduur.

Deze wasmachine is verder voorzien van een koolborstelloze inverter motor. De draairichting van de deur van de wasmachine is links.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Iron Assist: vermindert kreukels tot 50%
- Energieklasse A: bespaar energie met het meest zuinige energielabel A.
- ActiveWater Plus: voor zeer efficiënt waterverbruik, zelfs bij kleinere hoeveelheden wasgoed, dankzij automatische ladingsdetectie.
- SpeedPerfect: perfect schoon, maar dan tot wel 65% sneller*.
- Bijvulfunctie: iets vergeten in de wasmachine te doen? Geen enkel probleem.

Iron Assist - Vermindert kreukels en verkleint je stapel strijkgoed
Kleding kreukvrij krijgen met minimale inspanning? Iron Assist stoomt gewassen en gedroogde kledingstukken zachtjes in slechts 20 minuten. Ook kreukels op een gedragen overhemd of broek verdwijnen. Plaats items gewoon in de machine en laat Iron Assist de rest doen. De functie vermindert kreukels tot wel 50%* waardoor je minder hoeft te strijken.

Energieklasse A - Beste energieklasse: A
Door energiezuinige apparaten te gebruiken, bespaar je waardevolle grondstoffen. Houd als het kan daarom rekening met het water- en energieverbruik wanneer je een nieuw apparaat aanschaft. Het energielabel vermeldt de energieklasse (van A tot G), het geluidsniveau, het vulgewicht en het stroom- en waterverbruik van het betreffende apparaat. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparingssysteem bereiken onze Bosch wasmachines bij elke wasbeurt de beste energieklasse A, zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten.

ActiveWater Plus - Bespaar water bij het wassen van kleine ladingen
Hoe klein je was ook is, onze ActiveWater Plus-technologie levert perfecte resultaten en gebruikt bij elke wasbeurt precies de juiste hoeveelheid water. Dit zorgt voor zeer efficiënt waterverbruik, zelfs bij kleinere ladingen. Verschillende sensoren in de wasmachine meten automatisch de exacte belading en stemmen hier het waterverbruik precies op af. Bespaar tot 50% water bij het wassen van kleinere ladingen.

SpeedPerfect - Perfect schoon, maar dan tot wel 65% sneller*
Voor wie tijd van belang is, verkorten wasmachines met SpeedPerfect de wastijd tot 65%* zonder in te leveren op de resultaten. SpeedPerfect kan worden gecombineerd met de meeste wasprogramma's en is geschikt voor alle soorten wasgoed. Draai bijvoorbeeld het gecombineerde programma met SpeedPerfect, om tot 4 kilo gemengd wasgoed grondig te wassen in slechts 46 minuten.

Bijvulfunctie - Mis nooit meer een kledingstuk met de handige Bijvulfunctie
Ben je vergeten een kindersok of een verdwaald T-shirt in de wasmachine te stoppen? Geen probleem! Met de Bijvulfunctie kun je tijdens de wasbeurt makkelijk kleding toevoegen of verwijderen*. Druk gewoon op de Bijvulknop, open de deur, voeg de vergeten kledingstukken toe en ga door met wassen.

AquaStop - De beste waterbeveiliging
AquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor je wasmachine en bestaat uit maar liefst een zesvoudige bescherming. Daarnaast is AquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van je apparaat.

Eco Silence Drive™ - Een gegarandeerd stille motor die lang meegaat
Laat de rust in huis niet verstoren door het geluid van je wasmachine. De Eco Silence Drive™ van Bosch is zó stil, dat je bijna zou vergeten dat je wasmachine aanstaat. De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat bijzonder lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen.

Hygiëne Plus - Hygiënisch wassen, zelfs op 40°C
Soms is schoon niet schoon genoeg. Daarom hebben we het Hygiëne Plus-programma ontwikkeld. Het houdt de temperatuur tijdens de wascyclus constant en er wordt een extra spoelcyclus toegevoegd om hygiënisch schoon wasgoed te garanderen, waarbij ziektekiemen en huisstofmijt bijzonder effectief worden gedood. Het resultaat: hygiënische wasresultaten die 99,99% van de veelvoorkomende ziektekiemen doden, zelfs op 40ºC.

VarioTrommel - Wast efficiënt maar is ook voorzichtig voor je kleding
Je favoriete of delicate kledingstukken kunnen na veelvuldig wassen beschadigd raken. Met de VarioTrommel gebeurt dit niet. De unieke, gepatenteerde trommelstructuur wast alle soorten kleding voorzichtig en efficiënt door het water gelijkmatig te verdelen, zonder je geliefde items uit te rekken, te kreuken of te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma roteren de asymmetrisch ontworpen peddels het wasgoed naar het midden van de trommel, ongeacht de draairichting. Dit zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging van sterk vervuilde kledingstukken, maar ook voor een snellere, grondigere reiniging voor de gehele lading.

Led-display met touchknoppen - Eenvoudig te bedienen dankzij het heldere scherm en de touchknoppen
Je bedient de wasmachine heel eenvoudig dankzij het grote led-display. Doordat het display bestaat uit touchknoppen, druk je eenvoudig op datgene wat je nodig hebt. En wil je de wasmachine later starten zodat de was klaar is als je thuiskomt? Gebruik dan de uitgestelde start- en eindtijd.

Donkere Was programma - Houd donkere kleding als nieuw!
Voorkom dat donkergekleurde kleding al na een paar wasbeurten vervaagt! Met ons speciale programma zorgen wij voor jouw donkere kleding. De instellingen helpen de kleurintensiteit van je donkere kledingstukken te behouden, zodat ze er langer als nieuw uitzien. Maak je nooit meer zorgen dat je favoriete zwarte shirt grijs wordt!

Trommelreiniging met herinneringsfunctie - Trommelreiniging met herinneringsfunctie
Het trommelreinigingsprogramma is ideaal om de trommel hygiënisch schoon te maken en te houden. Na 20 cycli onder 40 °C herinnert de wasmachine/wasdroger je er automatisch aan om de trommel te reinigen met het trommelreinigingsprogramma.

Anti Vibration zijwand - De fluisterstille wasmachine
Het innovatieve Anti Vibration design van de zijwanden is niet alleen mooi om te zien, het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en minder trillingen. De verbeterde isolatie dempt bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch wasmachines indrukwekkend stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

SuperKort 30' - Tot 3,5 kg wasgoed in slechts 30 minuten schoon
Heb je maar weinig tijd om de was te doen? Was je lichtbevuilde was dan met SuperKort 30'! Je wast tot wel 3,5 kg wasgoed in een recordtijd van 30 minuten weer helemaal schoon. Het programma bestaat uit wassen, spoelen en centrifugeren. Activeer SpeedPerfect voor een extra kort programma van slechts 15 minuten.

TouchControl - Gemakkelijk te bedienen via het touch-display
Je bedient de wasmachine eenvoudig via het grote display welke je via aanraking bedient. Daarnaast zie je in een oogopslag de huidige informatie zodat je precies weet hoelang het wasprogramma nog duurt.

VoltCheck - De wasmachine herkent verschillen in elektrische spanning
Het automatische spanningscontrolesysteem herkent wanneer de spanning teveel wordt. Op het display knippert de dubbele punt van de Klaar in-indicatie. Is de voedingsspanning weer stabiel, dan knippert de dubbele punt in de Klaar in-indicatie niet meer. Zou de spanningsonderschrijding leiden tot een verlenging van het programma, dan knippert de punt in de Klaar in-indicatie.

Tijduitstel-functie - Tijduitstel-functie
Stel de start van het wasprogramma gewoon uit zodat je was klaar is wanneer het jou uitkomt. Zodra je naar bed gaat, kun je de starttijd eenvoudig uitstellen zodat de was 's ochtends klaar is. Met Bosch wasmachines met Tijduitstel-functie bepaal je zelf de eindtijd van je was binnen de komende 24 uur.

Ontworpen om je sportkleding te wassen - Sportkledingprogramma
Speciaal sportkledingprogramma met lage wastemperaturen van "koud" tot 40 C. Het korte centrifugeprogramma zorgt ook voor minder kreukvorming.

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch WAN2827FNL wasmachine

Prestaties en verbruik:
- Energie efficiëntieklasse¹: A
- Energie² / Water³: 49 kWh / 50 liter
- Vulgewicht: 1 - 9 kg
- Programmaduur⁴: 3:48 uur:min
- Centrifuge droogklasse: B
- Centrifugesnelheid**: 0 - 1400 rpm
- Geluidsniveau: 72 dB (A) re 1 pW
- Geluidsniveauklasse: A

Programma's
- Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
- Speciale programma's: Overhemden, Sport, Snel/Mix, SuperKort 15/30 min., Trommelreiniging met geheugenfunctie

Opties
- Iron Assist: stoomprogramma om droge kledingstukken te ontkreuken
- SpeedPerfect: perfect schone was in 65% minder tijd. ***

Comfort / Zekerheid:
- Bijvulfunctie: Iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma.
- Touch Control toetsen incl. LED indicatie: Voorwas, Klaar in, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Start/Bijvullen, Extra water, Toerentalkeuze/Spoelstop
- Groot display voor centrifugetoerental, resterende tijd, 24 u eindtijduitstel en beladingscapaciteit.
- Volume van trommel: 65 l
- 32 cm vulopening, zilver-donkergrijs met 171° te openen deur
- Eco Silence Drive: de meest energiezuinige en stille motortechnologie
- 10 jaar garantie op de koolborstelloze Eco Silence Drive motor
- ActiveWater Plus: voor zeer efficiënt gebruik van water, zelfs met een kleine belading dankzij automatische beladingsdetectie.
- AntiVibration Design: meer stabiliteit en stilte
- Aqua Protection Plus waterbeveiliging: extra beveiliging op de watertoevoerleiding.
- Verbruiksindicator: telt aantal gedraaide programma's
- Comfortabele deurvergrendeling: eenvoudig te openen en te sluiten
- Comfortabele elektronische metalen bedieningsknop voor het selecteren van alle was- en speciale programma's
- Metalen deursluiting
- Schuimherkenning
- Elektronisch onbalans-controlesysteem
- Kinderbeveiliging op de deur
- Signaal bij einde van het programma

Technische specificaties:
- Onderbouwbaar onder 85 cm nishoogte
- Afmeting apparaat (H x B): 84.5 cm x 59.8 cm
- Diepte apparaat: 59.0 cm
- Diepte apparaat incl. deur: 63.3 cm
- Diepte apparaat met geopende deur: 106.3 cm

Programma overzicht:
- Fijne was
- Kreukherstellend
- Witte/bonte was
- Wol-handwas

Specificaties

Vulgewicht trommel
9 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A
Merk
Bosch
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
50-90% waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
845 x 598 x 590 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH wasmachine WAN2827FNL ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH wasmachine WAN2827FNL adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • AEG LR6KOLN

  Verwacht 25-07-2024
  (15)
  8 kg.
  1400 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Bosch WAN2827FNL

  2-4 werkdagen
  9 kg.
  1400 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Voor meer

Luxere Bosch

 • Bosch WGG244FINL

  2-4 werkdagen
  9 kg.
  1400 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl