Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch NKH645G17M

inbouw 4-pits keramische kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch NKH645G17M is een inbouw keramische kookplaat uitgevoerd met vier kookzones en voorzien van een roestvrijstalen omlijsting. De kookplaat heeft een extra braadzone linksachter welke is bij te schakelen voor plaatsing van bijvoorbeeld een braad- of vispan.

De zones zijn verder uitgevoerd met een doorsnede van 18 en 21 cm. De bediening van de Bosch NKH645G17M vind plaats op de oven onder de kookplaat, zodoende kan deze kookplaat alleen als combinatie gebruikt worden. Daar dient dus een bijpassende oven bij uitgezocht te worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch kookplaat NKH645G17M
Serie | 4 Keramische kookplaat voor fornuis 58 cm breed


Algemeen:
- 4 HighSpeed kookzones
- 1 Bij te schakelen braadzone
- 2 Variabele kookzones
- 1 Combi-kookzone

Design:
- HighSpeed keramisch glas met decor
- Rvs rand

Bediening:
- Restwarmte-indicatie voor elke kookzone
- Uitbreiding van de kookzone door middel van de draaiknop

Technische specificaties:
- Inbouwmaten (bxdxh): 560 x 490-500 x 43 mm
- Minimale werkbladdikte: 20 mm
- Aansluitwaarde 7,6 kW

Specificaties

Type
Keramisch
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
57,50
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
4242002721255
Merk
Bosch
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Roestvrijstalen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze keramische kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,60
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
53 x 575 x 505 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
41 x 560 x 500 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH kookplaat keramisch NKH645G17M ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH kookplaat keramisch NKH645G17M adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag