Bosch NGU1121DN vrijstaande gas kookplaat

, met 4 zones

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Bosch kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch NGU1121DN is een vrijstaande kookplaat van 59 cm. breed uitgevoerd in de kleur wit. Deze 4-pits kookplaat kan eenvoudig op het aanrecht, op een tafelmodel koelkast of op de vaatwasser geplaatst worden. De kookplaat is verder voorzien van bandstalen pandragers en heeft een geemailleerde vangschaal.

De kookplaat is verder voorzien van thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas) en automatische vonkontsteking in de knoppen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch NGU1121DN vrijstaande gas kookplaat
Vrijstaande kookplaat
wit
59 cm. breed4 Gasbranders
- Linksachter: Normaalbrander 1.7 kW
- Linksvoor: Sterkbrander 3 kW
- Rechtsachter: Normaalbrander 1.7 kW
- Rechtsvoor: Sudderbrander 1 kW

Bediening
- Geïntegreerde vonkontsteking
- Thermo-elektrische beveiliging voor alle gasbranders: geen vlam, geen gas!
- Geëmailleerde pannendragers

Technische specificaties:
- Afmetingen (hxbxd): 88 x 588 x 563 mm
- Afgesteld op aardgas (25mbar)
- Aansluitkabel 1,5 m met stekker

Specificaties

Type
Vrijstaande gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,80
Uitvoering
Witte kookplaat
Merk
Bosch
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
88 x 588 x 563 mm

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH kookplaat vrijstaand wit NGU1121DN ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH kookplaat vrijstaand wit NGU1121DN adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag