Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch HMT72M450

magnetron rvs

Alle opties weergeven

Interesse? Vraag prijs aan

Wij doen u graag een passende aanbieding voor deze Bosch magnetron.

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze aanbieding.

   

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch HMT72M450 is een vrijstaande magnetron uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit apparaat heeft een inhoud van 17 liter en is voorzien van een maximaal vermogen van 800 Watt.

Dit vermogen is instelbaar in 5 standen door middel van een draaiknop. De Bosch HMT72M450 is verder voorzien van een mechanische klok en is uitgevoerd met een draaideur.

Info van fabrikant

Bosch magnetron HMT72M450
Serie | 4 Vrijstaande magnetron


Algemeen:
- 800 W magnetron
- 5 Magnetronstanden: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W
- Inhoud: 17 liter

Bediening:
- Tijdschakelaar tot 60 minuten met automatische uitschakeling
- Draaideur met kijkvenster
- Glazen draaiplateau Ø 24,5 cm
- Binnenverlichting

Technische specificaties:
- Afmetingen (hxbxd): 290 x 461 x 351 mm
- Aansluitwaarde 1,27 kW
- Aansluitkabel met stekker 130 cm
- Geschikt voor onderbouw

Specificaties

Kleur
Rvs
Inhoud binnenruimte (liters)
17,00
EAN
4242002418988
Merk
Bosch
Soort
magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau
Installatie
Pak de magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Een magnetron kan eigenlijk overal geplaatst worden, aangezien deze geen warmte produceert. Volg verder de bijgeleverde instructies voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
290 x 461 x 351 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH magnetron rvs HMT72M450 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH magnetron rvs HMT72M450 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag