Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch HEG33U350

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch HEG33U350 is een combinatie inbouw oven uitgevoerd met 8 systemen. Deze oven kan alleen gebruikt worden in combinatie met een bijpassende Bosch combinatie kookplaat. Dankzij de ruime inhoud van 67 liter is het mogelijk om op meerdere niveaus tegelijkertijd een goed bakresultaat te behalen. Hiervoor is onder andere de 3D hetelucht Plus functie ontworpen.

De inbouw oven beschikt verder over een zuinig energieklasse A - 20% label en heeft een SoftClose klapdeur. De oven is verder voorzien van telescopische rails waardoor bakplaat / rooster eenvoudig in en uit de oven geschoven kan worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch oven HEG33U350
Serie | 6 Inbouw fornuis voor elektro/elektro combinatie


Algemeen:
- Energieklasse A
- Energieverbruik A-20%: 20% (0.79 kWh) dan de grenswaarde van energieklasse A
- Oven: Multifunctie 3D Plus (8 verwarmingssystemen: boven- en onderwarmte, onderwarmte, 3D hetelucht Plus, infra-circulatiegrill, variabele grootvlakgrill, variabele kleinvlakgrill, ontdooien en pizzastand)
- Automatisch snel voorverwarmen

Bediening:
- Extra grote ovenruimte: 67 liter
- Ovenruimte met GranietEmail
- Zelfreinigende katalytische achterwand
- Elektronische klok
- Nauwkeurige temperatuurregeling van 50 - 300°C
- Te verzinken draaiknoppen
- Klapdeur met SoftClose
- Volledig glazen binnendeur
- Binnenverlichting
- Kinderbeveiliging

Uittreksysteem:
- Telescooprails 3-voudig Super met stop-functie

Technische specificaties:
- Inbouwmaten (hxbxd): 600 x 560 x 550 mm
- Geforceerde koeling met naventilatie
- Aansluitwaarde: 11.4 kW

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
67,00
EAN
4242002694993
Merk
Bosch
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met Pizza functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 515 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
575-597 x 560 x 550 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH oven inbouw HEG33U350 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH oven inbouw HEG33U350 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag