Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch HBN211E4

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch HBN211E4 is een betaalbare inbouw oven uitgevoerd in een standaard hoogte van 60 cm. en voorzien van een roestvrijstaal front. Deze oven heeft een hetelucht functie voor perfecte bakresultaten.

De oven is verder uitgevoerd met een klapdeur en beschikt over een energieklasse A label. De bediening is eenvoudig door middel van drie draaiknoppen: met de draaiknop links stelt u de gewenst ovenstand in, met de knop in het midden de bijpassende temperatuur. Indien gewenst kunt u de tijd nog instellen met de rechter draaiknop.

Standaard wordt een braadslede en een combi rooster met deze Bosch HBN211E4 meegeleverd.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch oven HBN211E4
Serie | 2 Inbouw bakoven


Verwarmingssystemen en functies:
- Oven: Multifunctie 3D (4 verwarmingssystemen: boven- en onderwarmte, onderwarmte, 3D hetelucht Plus, hetelucht, infra-circulatiegrill, variabele grootvlakgrill, variabele kleinvlakgrill, pizzastand)

Design:
- Handgreep

Comfort / Zekerheid:
- Inhoud oven: 66 liter
- Bediening met draaiknoppen
- Temperatuurregeling van 50 °C - 270 °C
- Mechanische timer
- Afneembare ovendeur
- Binnenverlichting
- Geforceerde koeling met naventilatie

Reiniging:
- Ovenruimte met bruin email
- Volledig glazen binnendeur

Toebehoren:
- 1 x Universele braadslede, 1 x Combi rooster

Technische specificaties:
- Afmetingen (hxbxd): 595 mm x 595 mm x 548 mm
- Lengte aansluitsnoer: 100 cm
- Aansluitwaarde: 2.8 kW
- Energieklasse: A
- Energieklasse: A (volgens EU-norm nr. 65/2014)- Energieverbruik bij boven- en onderwarmte: 0.96 kWh- Energieverbruik bij hetelucht: 0.88 kWh- Aantal ovenruimtes: 1- Verwarmingsbron: elektrisch- Oveninhoud: 66 liter

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
66,00
EAN
4242002810362
Merk
Bosch
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met Pizza functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 548 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH oven inbouw HBN211E4 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH oven inbouw HBN211E4 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag