Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch HBA63B151S

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch HBA63B151S is een eenvoudig te bedienen inbouw oven uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze multifunctionele oven heeft een 3D hetelucht systeem en beschikt over een zuinig energieklasse A label.

De oven beschikt over pyrolytische zelfreiniging. BIj dit programma kan de oven zichzelf gedurende ruim een uur reinigen. De oven brand op een temperatuur van 500 graden zichzelf geheel schoon, waarna alleen de verkoolde resten handmatig verwijderd dienen te worden. Gedurende dit programma heeft de oven een kindveilige optie: de deur kan niet geopend worden en is met meerdere lagen glas beveiligd tegen te heet worden.

De Bosch HBA63B151S is verder voorzien van een elektronisch instelbare klok en heeft een temperatuur met een bereik van 50 tot 300 graden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch oven HBA63B151S
Serie | 6 Inbouw bakoven


Algemeen:
- Energieklasse A
- Energieverbruik A-30%: 30% (0.66 kWh) dan de grenswaarde van energieklasse A
- Oven: Multifunctie (6 verwarmingssystemen: boven- en onderwarmte, onderwarmte, 3D hetelucht Plus, Hetelucht eco, infra-circulatiegrill, variabele grootvlakgrill)
- Automatisch snel voorverwarmen

Bediening:
- Extra grote ovenruimte: 65 liter
- Ovenruimte met GranietEmail
- Pyrolytische zelfreiniging
- Afneembare klapdeur
- Volledig glazen binnendeur
- Nauwkeurige temperatuurregeling van 50 - 300°C
- Elektronische klok
- Binnenverlichting
- Kinderbeveiliging
- Automatische veiligheidsuitschakeling

Uittreksysteem:
- Telescopisch uittreksysteem, tegen meerprijs leverbaar

Technische specificaties:
- Inbouwmaten (hxbxd): 575 x 560 x 550 mm
- Geforceerde koeling met naventilatie
- Aansluitwaarde: 3.65 kW
- Aansluitsnoer met stekker (1,20 m)

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
65,00
EAN
4242002674995
Merk
Bosch
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 548 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH oven inbouw HBA63B151S ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH oven inbouw HBA63B151S adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag