Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch HBA21B150E

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch HBA21B150E is een betaalbare inbouw oven uitgevoerd met roestvrijstaal front en voorzien van een inhoud van 62 liter. Deze oven heeft 7 bakfuncties waaronder hetelucht, onder- en bovenwarmte en grill. Tevens is het mogelijk diverse functies met elkaar te combineren.

De binnenzijde van de Bosch HBA21B150E is voorzien van EcoClean systeem (bijna geen schoonmaak nodig dankzij een speciale laag op de binnenwand die vuil absorbeert en afbreekt) en heeft een zuinig energieklasse A label.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch oven HBA21B150E
Serie | 4 Inbouw bakoven Roestvrij staal


Algemeen:
- Energieklasse A
- Oven: Multifunctie (7 verwarmingssystemen: boven- en onderwarmte, onderwarmte, hetelucht, infra-circulatiegrill, variabele grootvlakgrill, variabele kleinvlakgrill en ontdooien)
- Snel voorverwarmen

Bediening:
- Extra grote ovenruimte: 62 liter
- Ovenruimte met GranietEmail
- Zelfreinigende katalytische achterwand
- Afneembare klapdeur
- Volledig glazen binnendeur
- Mechanische temperatuurregeling: 50-270 °C
- Kookwekker
- Binnenverlichting
- Uitneembare inhangroosters voor bakplaten
- Neerklapbare grill

Technische specificaties:
- Inbouwmaten (hxbxd): 575 x 560 x 550 mm
- Geforceerde koeling met naventilatie
- Aansluitwaarde: 2.48 kW

Accessoires:
- Telescopisch uittreksysteem, tegen meerprijs leverbaar

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
62,00
EAN
4242002472508
Merk
Bosch
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 515 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
575-597 x 560 x 550 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH oven inbouw HBA21B150E ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH oven inbouw HBA21B150E adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag