Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch GCM33AW40 vrieskist

Bosch vrieskist

Model
Vrieskist
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
920 x 1410 x 740 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch GCM33AW40 is een 141 cm. brede vrieskist uitgevoerd met een netto inhoud van 273 liter. Deze vrieskist beschikt over een zuinig energieklasse A+++ label en voldoet daarmee aan de scherpste milieu eisen.

De vrieskist is voorzien van een afsluitbare deksel en beschikt over heldere binnenverlichting. Prettig is de mogelijkheid van het snel invriezen van levensmiddelen welke op kamer temperatuur zijn.

Standaard worden er 3 korven bij de Bosch GCM33AW40 meegeleverd.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch vrieskist GCM33AW40
Serie | 6 Diepvrieskist Kleur: wit


Algemeen
- Energieklasse: A+++; Energieverbruik: 136 kWh/jaar
- Totale netto inhoud: 273 liter
- Mechanische temperatuurregeling
- Eco-Stand
- Optisch alarmsignaal

4-Sterren diepvriesruimte:
- Super-vriessysteem met invriesautomaat
- 3 Korven (maximaal 7)
- Binnenverlichting
- Uitneembare scheidingswand, tevens te gebruiken als dooiwaterschaal
- Invriescapaciteit: 20 kg per 24 uur
- Bewaartijd bij storing: 60 uur

Technische data:
- Afmetingen (hxbxd): 92 x 141 x 74 cm
- Klimaatklasse: SN-T
- Geluidsniveau: 42 dB(A) re 1 pW
- Aansluitwaarde: 90 W

Prestatie en verbruik
- Resultaat op basis van een standaard 24 uur’s test, het daadwerkelijke verbruik van het apparaat is afhankelijk van de locatie en de wijze van gebruik
- Om het aangegeven energieverbruik te bereiken zijn bijgevoegde afstandhouders benodigd. Hierdoor vergroot de diepte van het apparaat met 3,5 cm. Zonder afstandhouder werkt het apparaat volledig, maar met een gering hoger energieverbruik

Specificaties

Model
Vrieskist
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
920 x 1410 x 740 mm.
EAN
4242002710969
Merk
Bosch
Soort
vrieskist
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
274,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH vrieskist wit GCM33AW40 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH vrieskist wit GCM33AW40 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag