Bosch DWJ91LT60 afzuigkap motorloze wand model, zwart


Meer opties

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland

Beschrijving DWJ91LT60

Lees verder

De Bosch DWJ91LT60 is een wand afzuigkap uitgevoerd zonder motor en daarmee geschikt voor plaatsing op een centrale afzuiging / mechanische ventilatie systeem. Deze motorloze afzuigkap heeft en is uitgevoerd in het zwart.

. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over een bediening met touch control en is 89 centimeter breed. Praktisch is het roestvrijstaal wasbaar filter.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- PerfectAir-sensor: automatisch ingesteld afzuigvermogen voor het beste resultaat en een laag geluidsniveau.
- Eco Silence Drive: de efficiënte én energiebesparende motor voor je afzuigkap.
- Hood Control: Bediening van de afzuigkap via je kookplaat
- Temperatuurlicht: stelt de ledverlichting temperatuur in van warm tot koel wit.
- Extreem stil: de stilste schuine afzuigkap in Europa, indien geïnstalleerd in recirculatiemodus.

Motor met laag geluidsniveau - Voor meer rust in de keuken
Geniet van een rustige kookervaring met onze stille motor, ontworpen voor maximale afzuigprestaties en minimale geluidsverstoring. Zeg vaarwel tegen luidruchtige afzuigkappen en hallo tegen een comfortabelere kookomgeving waar je ongestoord kunt koken en praten. Met ons efficiënte ventilatiesysteem geniet je van een meer ontspannen en plezierige kookervaring, ongeacht de gelegenheid.

Eco Silence Drive - Energiezuinig en stil
Je afzuigkap hoeft geen storende factor te zijn. Eco Silence Drive maakt gebruik van sterke permanente magneten, waarbij er nauwelijks kracht verloren gaat als gevolg van wrijving. Dit maakt je afzuigkap niet alleen efficiënter, maar ook stiller en duurzamer. Bespaar energie en bewaar de rust in de keuken.

Hood Control - Alles binnen handbereik tijdens het koken
Bij de afvoer en recirculatie van afzuigkappen zijn metalen vetfilters noodzakelijk om vet en andere vaste deeltjes uit de afgezogen lucht te filteren. Om deze filters zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, adviseren we je om ze maandelijks met de hand of in de vaatwasser te reinigen.

Temperatuurlicht - Ledverlichting voor elke stemming
Ga van warme naar koele verlichting in een oogwenk met ledverlichting voor je afzuigkap.

DirectSelect-bediening - Fijn als iets net zo goed werkt als het eruit ziet
Bedien je afzuigkap net zoals je kookplaat: met de nieuwe DirectSelect-bediening kun je het gewenste vermogen instellen en functies zoals PerfectAir, naloop en verlichting rechtstreeks regelen. Ook kun je de filterverzadigingsweergave lezen, zodat je altijd weet wanneer het filter moet worden schoongemaakt. Met DirectSelect kun je niet alleen je afzuigkap bedienen met een druk op de knop; het uiterlijk van je afzuigkap past ook nog eens perfect bij dat van kookplaten met DirectSelect-bediening.

Bijzonder stil - De muisstille afzuigkap
Hoe minder geluid je afzuigkap maakt, hoe meer jij kunt genieten van het koken en de gesprekken aan de keukentafel. Daarom beperkt onze bijzonder stille afzuigkap het geluid tot een minimum. Perfect voor leefkeukens en open keukens – je merkt nauwelijks op dat de afzuigkap aanstaat.

Extreem stil - Hoor niets anders dan het sissen van je eten
Zeg vaarwel tegen lawaaierige afzuigkappen en verwelkom een comfortabelere kookomgeving. We hebben onze reeks diagonale wandschouwkappen ontwikkeld met een vermogen dat je eerder voelt dan hoort. De recirculatie diagonale wandschouwkap van Serie 6 en 8 bereiken slechts 60 dB. Ondanks dat ze zo stil zijn, spreekt hun capaciteit boekdelen. Omdat het tegelijkertijd de krachtigste diagonale wandschouwkappen zijn.

PerfectAir-sensor - Optimale ventilatie
De PerfectAir-sensor detecteert automatisch wanneer je aan het koken bent, en stelt het juiste afzuigvermogen in om stoom en kookgeuren op te vangen. Het geluidsniveau wordt zo laag mogelijk gehouden, zodat je in alle rust kunt koken. Zodra je klaar bent, blijft de afzuiging nog even werken tot de lucht weer fris en schoon is. Zo kun jij je aandacht volledig richten op het koken: het afzuigsysteem zorgt voor de rest.

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch DWJ91LT60 afzuigkap
DWJ91LT60, Wandschouwkap recirculatie


Design:
- Ergo design
- Wandmontage
- Glasplaat: Met zwart bedrukt glas
- Af-fabriek voorzien voor recirculatie, installatie zonder schacht
- CleanAir Plus koolstoffilter meegeleverd

Belangrijkste eigenschappen
- Efficiënte koolborstelloze EcoSilence Drive technologie
- 2 ST, LED, 3W, met instelbare kleurtemperatuur
- SoftLight : de verlichtingselementen gaan geleidelijk aan en uit
- Dimfunctie voor de verlichting met traploze instelling van de lichtsterkte : de helderheid van de verlichtingselementen kan worden aangepast
- Kleurtemperatuur: 3500 K
- Lichtintensiteit: 422 lux
- Powerboost positie: De afzuigkap kan worden geopend in een bepaalde afzuigstand om de afzuigsnelheid van bijzonder sterke kookgeuren en grote hoeveelheden stoom te verhogen
- 2 opvangzones: voorkant en onderkant
- 3 metalen vetfilter(s).
- Comfort Features
- PerfectAir sensor: Automatische prestatiecontrole op basis van sensoren voor de beste resultaten
- DirectSelect Control met achtergrondverlichting
- 3 standen + 2 intensiefstanden
- Automatische reset van intensief naar normale instelling na Intensiefstand met automatische terugschakeling na 6 minuten
- Elektronische verzadigingsindicatie voor vetfilter(s) en koolstoffilter
- Automatische nalooptijd: 10 minuten

Digitale eigenschappen
- Home Connect: bedien, controleer en stel de voorkeuren van je afzuigkap in via smartphone of tablet
- Hood Control: stel de afzuigkap in vanaf de kookplaat: activeert automatisch de afzuigkap tijdens het koken, dankzij de WiFi-verbinding tussen de afzuigkap en de daarvoor geschikte kookplaat
- Volautomatische afzuigkap
- Spraakbesturing via populaire spraakassistenten mogelijk (alleen in landen waar de service beschikbaar is)
- Prestatieprofielen: kies tussen standaard-, prestatie- of stilteprofielen om de afzuigsnelheid te verhogen of het ventilatorgeluid te verminderen via de Home Connect App
- Favorieten knop: direct toegang tot favoriete functies met een configureerbare knop (beschikbaar met een aangesloten Home Connect account)
- Smart home trigger, via Favourieten-knop (beschikbaar met aangesloten Home Connect account): open het slimme universum vanaf je afzuigkap (partnerservice vereist)
- Ledverlichting met instelbare lichttemperatuur: Pas de lichttemperatuur aan aan je persoonlijke behoeften via de Home Connect App
- Interval-functie: beschikbaar via de Home Connect App
- De Home Connect-functionaliteit kan worden uitgebreid door de integratie van talrijke applicaties van externe samenwerkingspartners.
- Apparaat kan worden bijgewerkt (beschikbaar met aangesloten Home Connect account): houd het apparaat altijd up-to-date met de nieuwste status van de software

Schoonmaakcomfort
- Extreem grote openingshoek voor een gemakkelijke toegankelijkheid van het filter en eenvoudige reiniging
- Gemakkelijk te reinigen gladde oppervlakken en materialen.
- Easy-to-clean Binnenframe
- Metalen vetfilter(s) vaatwasserbestendig

Prestaties bij recirculatie
- Volgens EN 61591 and EN/ IEC 60704-2-13 kan jouw apparaat kan de volgende waarden bereiken in recirculatiemodus met een Clean Air plus recirculatiekit, voor installatie zonder schacht,  (affleverstatus): Snelheid 1: Afzuicapaciteit 214 m3/h; geluidsniveau 42 dB (A) re1pW Snelheid 2: Afzuicapaciteit 312 m3/h; geluidsniveau 51 dB (A) re1pW Snelheid 3: Afzuicapaciteit  437 m3/h; geluidsniveau 60 dB (A) re1pW Intensief 1: Afzuicapaciteit 751 m3/h; geluidsniveau 74 dB (A) re1pW Intensief 2: Afzuicapaciteit 944 m3/h; geluidsniveau 80 dB (A) re1pW

Technische informatie en duurzaamheid
- Verbruiksgegevens
- Aansluitwaarde: 250 W
- Spanning: 220 - 240 V
- Duurzaamheid
- Geproduceerd in Duitsland op een CO2-neutrale productielocatie
- Milieuvriendelijke verpakking
- Meest efficiënte blower technologie op de markt
- Beschikbaar geurfilter als regenereerbaar filter met tot 10 jaar levensduur
- PerfectAir sensor: Sensorgebaseerde prestatiecontrole voor de beste resultaten met minimaal energieverbruik

Planning en installatie Informatie
- Afmetingen recirculatie, zonder schacht (hxbxd): 471 mm x 890 mm x 447 mm
- Eenvoudige en gewichtbesparende montage dankzij het nieuwe eenvoudige installatiesysteem
- Lengte aansluitsnoer 1.3 m

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
0,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Merk
Bosch
Soort
afzuigkap
Kleur
Zwart
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging, Schuin anti-hoofdstoot model, Uitvoering met glas
Geluidsniveau (db)
60,00
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
450 x 890 x 447 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH afzuigkap wand zwart DWJ91LT60 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH afzuigkap wand zwart DWJ91LT60 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Novy 7833

  Afzuigcapaciteit (m3): 808
  Breedte afzuigkap (cm): 89
  Zwart

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Bosch DWJ91LT60

  2-4 werkdagen
  Afzuigcapaciteit (m3): 0
  Breedte afzuigkap (cm): 89
  Zwart

Voor meer

 • Bosch DWK91LT60

  2-4 werkdagen
  Afzuigcapaciteit (m3): 1007
  Breedte afzuigkap (cm): 89
  Zwart
 • Bosch DWK98PR60

  Afzuigcapaciteit (m3): 840
  Breedte afzuigkap (cm): 89
  Zwart

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl