Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch DRC99PS20

plafondunit afzuigkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
900,00
Breedte afzuigkap (cm)
91,00
Energieklasse
Energieklasse A
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch DRC99PS20 is een plafondunit afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 900 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het wit.

De DRC99PS20 beschikt verder over een energieklasse A label en een maximaal geluidsniveau van 56 dB. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over een bediening met en een breedtemaat van 91 centimeter. Praktisch is het roestvrijstaal wasbaar filter en de 3-standen + 2 intensief standen waarmee het vermogen regelbaar is.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- De plafondunit is de perfecte oplossing voor boven een kookeiland dankzij de flexibele plafondmontage.
- Bijzonder stil: hoog vermogen met maar 44 dB.
- PerfectAir Sensor: automatisch aanpassing van het afzuigvermogen voor het beste afzuigresultaat bij een zo laag mogelijk geluidsniveau.
- Afzuigcapaciteit: 900 m³/h, zorgt voor een optimaal klimaat van de keuken.
- Intensiefstand met automatische terugschakeling: na 9 standen met temperatuuraanduiding schakelt de afzuigkap automatisch terug naar normaalstand.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch DRC99PS20 afzuigkap
DRC99PS20 Plafondunit Plafondunit, 91 cm Wit


Algemene informatie:
- Voor plafondmontage
- Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie
- Efficiënte koolborstelloze EcoSilence Drive technologie
- Afzuigcapaciteit volgens DIN/EN 61591
- normaalstand 450 m³/u; intensiefstand 900 m³/u
- Dubbelzijdig zuigende ventilator
-

Extra functies:
- LED

Accessoires:
- DIZ0JC2C0
- DIZ0JC2D0
- DIZ0JC5C0
- DIZ0JC5D0
- DSZ5201
- DZZ0XX0P0
- HEZG9AS00S

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
900,00
Breedte afzuigkap (cm)
91,00
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
4242005133871
Merk
Bosch
Soort
afzuigkap
Kleur
Wit
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting
Geluidsniveau (db)
56,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH afzuigkap plafond DRC99PS20 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH afzuigkap plafond DRC99PS20 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag