Bosch BCS8225POW stofzuiger zwart

Beschrijving BCS8225POW

Lees verder

De Bosch BCS8225POW is een draadloze steelstofzuiger uitgevoerd in de kleur zwart en en heeft een gewicht van 8,7 kg.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Extreem krachtig: geen concessies aan de prestaties, de Unlimited Gen2 Serie | 8 is net zo krachtig als een stofzuiger met snoer.
- Meer vermogen met een 5,0Ah accu: even krachtig als een stofzuiger met snoer voor veeleisende schoonmaakklussen.
- ProPower borstel: indrukwekkende schoonmaakprestaties met geïntegreerde LED lichten in de zuigmond
- De gemotoriseerde parketborstel met ledverlichting: voor soepel schoonmaken van kwetsbare harde vloeren zoals parket.
- Sneller opladen: minder lang wachten, de accu is tot wel 5x sneller opgeladen .

Extreem krachtig - Extreem krachtig – net als een stofzuiger met snoer
Het schoonmaken van de bank kan vervelend zijn. De XXL-meubelzuigmond maakt het schoonmaken van je bank gemakkelijk. Door de extra brede zuigmond neemt hij in kortere tijd meer stof op dan gewone meubelzuigmonden. Dankzij de 360° rotatie geniet je nu ook van nog meer gemak bij het schoonmaken.

Meer vermogen met de 5,0Ah accu - Meer accuvermogen voor veeleisende schoonmaakklussen
De meest effectieve manier om draadloos te stofzuigen. De Unlimited Gen2 Serie | 8 ProPower is net zo krachtig als een stofzuiger met snoer en is geschikt voor elke veeleisende schoonmaakklus. De 5,0 Ah-accu met 66% meer energie heeft 10 lithium-ioncellen die zorgen consequent voor een krachtige, grondige reiniging.

ProPower Borstel met LED lichten - Indrukwekkende schoonmaakprestaties met geïntegreerde LED lichten in de zuigmond
Het is gemakkelijk om vuil te missen dat u niet kunt zien. Daarom heeft Bosch de ProPower Brush ontworpen met geïntegreerde LED-verlichting, die vuil zichtbaar maken. Geniet van helder licht, verbeterde prestaties, meer stilte, 99,9% stofopname⁶ en meer flexibiliteit - voor een indrukwekkende schoonmaakervaring.

Gratis 10 jaar motorgarantie - Bosch motor technologie – kwaliteit uit Duitsland
Geniet van een krachtige, constante prestaties met Bosch stofzuigers. Onze high-performance motors worden al 80 jaar in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Bosch stofzuigers garanderen niet alleen een optimaal resultaat, ze gaan ook nog eens lang mee. Daarom geven we 10 jaar garantie op onze motor³.

ProPower Borstel met LED lichten - Indrukwekkende schoonmaakprestaties met geïntegreerde LED lichten in de zuigmond
Het is gemakkelijk om vuil te missen dat u niet kunt zien. Daarom heeft Bosch de ProPower Brush ontworpen met geïntegreerde LED-verlichting, die vuil zichtbaar maken. Geniet van helder licht, verbeterde prestaties, meer stilte, 99,9% stofopname⁶ en meer flexibiliteit - voor een indrukwekkende schoonmaakervaring.

Gemotoriseerde parketborstel met ledverlichting - Soepel schoonmaken van kwetsbare, harde vloeren zoals parket
Sommige oppervlakken hebben een speciale behandeling nodig, bijvoorbeeld parketvloeren en tegels. Daarom heeft Bosch HardFloor SoftBrush met ledverlichting ontwikkelt: zo rolt je stofzuiger soepel over de vloer en maakt ook nog grondig schoon.

Sneller opladen - Bespaar tijd, tot wel 5x sneller opgeladen
Stofzuig je hele huis zonder je stofzuiger op te hoeven laden. Onze snelle oplader werkt tot wel vijf keer sneller dan het oplaadstation en laadt Bosch 18V batterijen extra snel op. Zo bespaar je tijd én je stofzuiger is altijd klaar voor gebruik.

Hygiënisch onderhoud - Hygiënisch, zelfs tijdens het onderhoud
Het onderhoud is erg handig en hygiënisch. Leeg eenvoudig de watertank als deze nog niet leeg is. Dankzij de speciale lipjes op de dweilpads kunnen deze worden verwijderd en in de wasmachine worden gedaan zonder dat je ze hoeft aan te raken. De herbruikbare pads kunnen op 40°C in de wasmachine worden gewassen of met de hand worden gewassen. Om hygiënische redenen raden wij aan om ze na elk gebruik in de machine te wassen. Bovendien is het stofreservoir gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken. Leeg het direct in de afvalbak.

Mini turbozuigmond - Mini turbozuigmond, speciaal voor het reinigen van bekleding
Normaal gesproken kost het reinigen van bekleding een hoop tijd. De extra gemotoriseerde Mini turbozuigmond zorgt ervoor dat bekleding snel schoon wordt, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Hij wordt geleverd met een standaard borstelrol en een tweede borstel, die het makkelijk maken om stof en vuil van bekleding te verwijderen.

Flexibele verlengslang - Bereik alle plekken met deze ultra flexibele verlengslang
Moeiteloos en grondig schoonmaken? Met de flexibele verlengslang bereik je zelfs de moeilijkste plekken, hoekjes, lampenkappen en rolluiken. De elektrische aansluiting kun je ook gebruiken voor speciale opzetstukken, zoals de Mini turbozuigmond, waar je het interieur van je auto mee schoon kan maken.

Keyboard- en ladezuigmond - Maak lades eenvoudig schoon zonder kleine dingen op te zuigen
Met de Keyboard- en ladezuigmond kun je stofzuigen op lastige plekken zonder dat je bijvoorbeeld paperclips of muntjes opzuigt. Het mondstuk bevat dunne, flexibele haartjes waardoor kleine objecten niet opgezogen worden. De LED spotlight maakt hem daarnaast ideaal voor volle lades en je auto.

Accu display - Snel de status van je accu bekijken op het LED display
Geen onverwachte lege accu meer, dankzij het accu display zie je eenvoudig wat de status van je accu is en kun je deze op tijd opladen.

Makkelijk het Interieur van je auto schoonmaken - Ideaal om de binnenkant van iedere auto schoon te maken
Het interieur van een auto is een lastige plek om schoon te maken. Vaak heb je geen stopcontact bij de hand. Daarom heeft deze draadloze stofzuiger van Bosch de ideale accessoires om ieder hoekje te bereiken. Hij gaat lang mee, is flexibel en makkelijk in gebruik. Perfect voor het schoonmaken van bijvoorbeeld je auto.

EasyClean Borstel - Eenvoudig en snel schoonmaken van de borstel
Af en toe is het nodig om de borstel schoon te maken. Maar dat is zo gebeurd. De borstel kan snel los gemaakt worden en haar op de borstel is makkelijk te verwijderen. Zo kun je snel weer verder.

Cartridge filter systeem - De uitblaaslucht is schoner dan de omgevingslucht
Over het algemeen hangt er altijd fijnstof in de lucht. Dankzij het Cartridge filter systeem wordt de uitblaaslucht driemaal gefilterd, wat leidt tot een filtratie van 99,99%.⁴ Het resultaat: de uitblaaslucht is schoner dan de lucht die u inademt.

TurboSpin Motor - Krachtige en lichte motor gemaakt in Duitsland
Er zijn geen compromissen op het gebied van prestaties met onze BLDC TurboSpin-motor, ontwikkeld en gemaakt door Bosch in Duitsland. De 3-fasen gesynchroniseerde digitale motor is zeer efficiënt, 32% lichter en 57% sneller² - met tot 86.000 tpm - voor eenvoudig gebruik en te allen tijde indrukwekkende schoonmaakprestaties.

Verlengde werktijd - Verleng de werktijd eenvoudig met een tweede uitwisselbare accu
Wil je jouw hele huis schoonmaken zonder een lege accu te hebben? Als je meer flexibiliteit qua werktijd wilt, dan kun je met een extra accu nóg langer stofzuigen.

Eén accu voor alle klussen - Power For All Alliance. Eén accu voor je hele huis
De meeste apparaten hebben verschillende accu's, wat best duur en onhandig kan zijn. De verwisselbare accu's van Bosch zijn onderdeel van één van de grootse cross-brand 18V accusystemen. Ze zijn onder andere geschikt voor de 18V elektrische gereedschappen van de Bosch Home & Garden serie maar voor andere merken, zoals Gardena, Gloria, Wagner en Rapid.

Eenvoudig leegmaken - Eenvoudig leegmaken van het stofreservoir en geen filter wassen
Het leegmaken van het stofreservoir moet hygiënisch en eenvoudig zijn. Je kunt het reservoir leegmaken zonder rondvliegend stof en het filter schoonmaken zonder het te wassen. Haal het stofreservoir los, draai aan het rode wiel en kieper ‘m direct in de prullenbak leeg.

RotationClean - Snel en makkelijk filter schoonmaken
Het filter wassen is extra werk. Dankzij RotationClean kun je het filter meteen en hygiënisch schoonmaken. Verwijder de stofbak en draai aan het rode wiel. Stof en vuil wordt verwijderd en je raakt het nauwelijks aan. Zo maak je het filter snel en eenvoudig schoon zonder te wassen.

Dockingstation - Eenvoudig opbergen en opladen in het aan de muur gemonteerde dockingstation
Het opbergen en opladen van een steelstofzuiger moet gemakkelijk en handig zijn. Dankzij het slanke en functionele ontwerp van de Unlimited 7 kan hij gemakkelijk worden opgeborgen en opgeladen in het aan de muur bevestigde dockingstation. Er is ook een opbergmogelijkheid voor accessoires, zodat alles binnen handbereik is wanneer je het nodig hebt. Dankzij het fraaie design kun je de Unlimited 7 zelfs direct in de woonkamer of keuken opbergen – een echte eyecatcher in huis en altijd klaar voor gebruik.

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch BCS8225POW stofzuiger
BCS8225POW, Draadloze steelstofzuiger


Prestatie:
- AllFloor ProPower Brush met LED-verlichting: één elektrisch mondstuk voor intensieve reiniging van alle vloeren.
- TurboSpin Motor: Made in Germany met gratis 10 jaar motorgarantie.
- Verleng de werktijd: uitwisselbare accu's zorgen ervoor dat je, indien nodig, de werktijd kunt verlengen.
- 1 verwisselbare Power For All Alliance Accu
- Dubbele werktijd: Twee accu's meegeleverd.
- Power for ALL Alliance: de accu's zijn te gebruiken op veel producten van Bosch Home & Garden (de groene productlijn), evenals andere bekende merken binnen doe-het-zelf markt.
- Werktijd van één 5.0 Ah accu
- Tot 45 min. in Eco-modus zonder elektrische accessoire Tot 40 min. in Eco-modus met elektrische zuigmond Tot 28 min. in Auto-modus met elektrische zuigmond Tot 12 min. in Turbo-modus met elektrische zuigmond
- Snel opladen: laad uw 5Ah-accu binnen slechts 45 minuten op met de snellader.
- 3 vermogensmodus voor alle schoonmaakklussen
- Eco-modus: langste werktijd voor langer schoonmaken. - Auto-modus: optimale werktijd en prestatie met automatische zuigkracht aanpassing. - Turbo-modus: ultieme prestaties voor de beste schoonmaakresultaten.
- Auto-modus: de zuigmond past de zuigkracht aan afhankelijk van het vloertype. Tapijt of harde vloer, altijd de beste schoonmaakprestaties die nodig zijn.

Hygiëne
- Levenslang filtermateriaal: de cartride filter met Pure Air-membraan en hygiënefilter zorgt ervoor dat de afgevoerde lucht schoner is dan kamerlucht (99,99% filtratie4 ).
- Filterreiniging: Gemakkelijke filterreiniging dankzij RotationClean - wassen is overbodig.
- Eenvoudig te legen stofcontainer
- EasyClean System: Eenvoudig los te koppelen en te reinigen draaiende borstel

Comfort
- Flexibel mondstuk: het mondstuk kan 180 ° worden gedraaid voor extra flexibiliteit om gemakkelijk onder meubels en smalle plekken te komen.
- Bediening met één hand: ergonomische handgreep en het is niet nodig om continu de aan / uit-knop in te drukken.
- Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van vloer tot plafond - en zelfs in de auto.
- Gemakkelijk opbergen: dankzij de wandhouder met oplaadfunctie kunnen de stofzuiger en de accessoires gemakkelijk opgeborgen worden.
- 2-in-1 Zuigmond
- Oplaadkabel T**0028 Snellader T**0044 Lange flexibele kierenzuigmond T**0045
- Stofcontainer: 0.4 l netto inhoud
- Gewicht (klaar voor gebruik met buis- en vloermondstuk): 2,9 kg

Accessoires:
- 1 x Oplaadkabel
- 1 x Snellader
- 2 x Vervangbare accupack
- 1 x Laadapparaat
- 1 x 2in1 meubelzuigmond & bekledingzuigmond

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
1314 x 250 x 218 mm.
Productcode fabrikant
407853
Merk
Bosch
Soort
stofzuiger
Kenmerken stofzuigers
HEPA filter, Met accu

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH stofzuiger zwart BCS8225POW ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH stofzuiger zwart BCS8225POW adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl