Bosch BBS8214PET stofzuiger rood

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Bosch kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de rode button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

   

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland

Beschrijving BBS8214PET

Lees verder

De Bosch BBS8214PET is een uitgevoerd in de kleur rood en en heeft een gewicht van 5,9 kg. Deze stofzuiger is zonder snoer even krachtig als een stofzuiger met snoer. Voor mensen met huisdieren helpt de BBS8214PET bij een snellere verwijdering van dierenharen.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Extreem krachtig: geen concessies aan de prestaties, de Unlimited Gen2 Serie | 8 is net zo krachtig als een stofzuiger met snoer.
- ProAnimal borstel: ideaal voor mensen met huisdieren en alle soorten vloeren - met extra borstelrol voor dierenharen en met met geïntegreerde LED lichten.
- Power Plus Accu: een next generation accu met 33% meer vermogen voor betere prestaties en langere werktijd van maximaal 65 minuten.
- TurboSpin motor: sneller, lichter en veel efficiënter voor indrukwekkende schoonmaakprestaties.
- ProAnimal mini turbozuigmond: een gemotoriseerde zuigmond om haar van huisdieren en vezels op meubel te verwijderen.

Extreem krachtig - Extreem krachtig – net als een stofzuiger met snoer
De draadloze stofzuiger Unlimited Gen2 Serie | 8 maakt het eindelijk mogelijk om te genieten van hetzelfde vermogen als een stofzuiger met snoer. Dankzij de nieuwe, verbeterde Bosch -accu, -motor en -mondstuk is deze extreem sterke multifunctionele draadloze stofzuiger net zo krachtig als een stofzuiger met snoer¹ en zorgt hij dus voor een grondige reiniging.

ProAnimal Borstel met LED lichten - Ideaal voor huisdierbezitters en snelle reiniging
Dierenharen zijn normaal gesproken moeilijk te verwijderen. Ons speciaal ontworpen mondstuk is perfect voor eigenaren van huisdieren, biedt intense schoonmaakprestaties op alle soorten vloeren en neemt meer dan 99,9% van stof en vuil op******. Een extra, rode borstelrol vangt het haar van huisdieren efficiënter op, zodat u sneller kan schoonmaken.

Power Plus Accu - Next generation accu voor betere prestaties en langere werktijd
Er zijn geen compromissen op het gebied van prestaties met onze BLDC TurboSpin-motor, ontwikkeld en gemaakt door Bosch in Duitsland. De 3-fasen gesynchroniseerde digitale motor is zeer efficiënt, 32% lichter en 50% sneller² - met tot 82.000 tpm - voor eenvoudig gebruik en te allen tijde indrukwekkende schoonmaakprestaties.

Verleng de werktijd - Verleng de werktijd eenvoudig met een tweede verwisselbare accu
Wil je jouw hele huis schoonmaken zonder een lege accu te hebben? Als je meer flexibiliteit qua werktijd wilt, dan kun je met een extra accu doorgaan met stofzuigen. De steelstofzuiger biedt zelfs een ongelimiteerde werktijd * als je twee 4 Ah Power Plus-accu's combineert met een snellader.

Eén accu voor alle klussen - Power For All Alliance. Eén accu voor je hele huis
De meeste apparaten hebben verschillende accu's, wat best duur en onhandig kan zijn. De verwisselbare accu's van Bosch zijn onderdeel van één van de grootse cross-brand 18V accusystemen. Ze zijn onder andere geschikt voor de 18V elektrische gereedschappen van de Bosch Home & Garden serie maar voor andere merken, zoals Gardena, Gloria, Wagner en Rapid.

Gratis 10 jaar motorgarantie - Bosch motor technologie – kwaliteit uit Duitsland
Geniet van een krachtige, constante prestaties met Bosch stofzuigers. Onze high-performance motors worden al 80 jaar in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Bosch stofzuigers garanderen niet alleen een optimaal resultaat, ze gaan ook nog eens lang mee. Daarom geven we 10 jaar garantie op onze motor³.

Auto modus - Automatische aanpassing van de zuigkracht aan alle vloertypes
Nooit meer nadenken over de juiste zuigkracht voor een bepaald vloeroppervlak. Met de slimme auto modus heb je altijd de zuigkracht die past bij je vloertype. Auto modus zorgt ook voor een optimale balans tussen zuigkracht en werktijd. Zo hoef je nooit meer te wisselen tussen een vloerbedekking- en harde vloerinstelling.

3 zuigkracht standen - Handige user-interface met 3 verschillende standen
Stofzuigen kan met verschillende zuigkracht standen. “Turbo” geeft net zoveel kracht als een stofzuiger met snoer, voor het echte stofzuigwerk. Met “Auto” heb je altijd de juiste zuigkracht en looptijd bij elk vloertype. Tot slot, “Eco” heeft een extra lange optimale werktijd, voor de dagelijkse stofzuigklusjes.

Meer flexibiliteit - Flexibele zuigmond. Ergonomische handgreep. Geen noodzaak de knop ingedrukt te houden
Moeilijk bereikbare plekken onder meubels zijn een uitdaging. Niet met de Unlimited Gen 2 Serie | 8. Het mondstuk kan 180 ° worden gedraaid om de extra flexibiliteit te bieden die nodig is om moeilijke, smalle of lage plekken gemakkelijk te bereiken. Bovendien is het niet nodig om continu op de PowerButton in te drukken, waardoor bediening met één hand vanuit elke hoek mogelijk is.

Accu display - Snel de status van je accu bekijken op het LED display
Geen onverwachte lege accu meer, dankzij het accu display zie je eenvoudig wat de status van je accu is en kun je deze op tijd opladen.

Makkelijk het Interieur van je auto schoonmaken - Ideaal om de binnenkant van iedere auto schoon te maken
Het interieur van een auto is een lastige plek om schoon te maken. Vaak heb je geen stopcontact bij de hand. Daarom heeft deze draadloze stofzuiger van Bosch de ideale accessoires om ieder hoekje te bereiken. Hij gaat lang mee, is flexibel en makkelijk in gebruik. Perfect voor het schoonmaken van bijvoorbeeld je auto.

EasyClean Borstel - Eenvoudig en snel schoonmaken van de borstel
Af en toe is het nodig om de borstel schoon te maken. Maar dat is zo gebeurd. De borstel kan snel los gemaakt worden en haar op de borstel is makkelijk te verwijderen. Zo kun je snel weer verder.

Eenvoudig leegmaken - Eenvoudig leegmaken van het stofreservoir en geen filter wassen
Het leegmaken van het stofreservoir moet hygiënisch en eenvoudig zijn. Je kunt het reservoir leegmaken zonder rondvliegend stof en het filter schoonmaken zonder het te wassen. Haal het stofreservoir los, draai aan het rode wiel en kieper ‘m direct in de prullenbak leeg.

Power Plus Accu - Next generation accu voor betere prestaties en langere werktijd
Betere prestaties, lichter en een langere werktijd. Wie wilt dat nou niet voor zijn snoerloze stofzuiger? De next generation Power Plus accu van Bosch heeft de nieuwste batterijcellen voor 33% meer vermogen, een compact design, verhoogde efficiëntie en een langere werktijd.

RotationClean - Snel en makkelijk filter schoonmaken
Het filter wassen is extra werk. Dankzij RotationClean kun je het filter meteen en hygiënisch schoonmaken. Verwijder de stofbak en draai aan het rode wiel. Stof en vuil wordt verwijderd en je raakt het nauwelijks aan. Zo maak je het filter snel en eenvoudig schoon zonder te wassen.

Cartridge filter systeem - De uitblaaslucht is schoner dan de omgevingslucht
Over het algemeen hangt er altijd fijnstof in de lucht. Dankzij het Cartridge filter systeem wordt de uitblaaslucht driemaal gefilterd, wat leidt tot een filtratie van 99,99%.⁴ Het resultaat: de uitblaaslucht is schoner dan de lucht die u inademt.

Docking station - Gemakkelijk op te bergen en op te laden in een aan de muur gemonteerd docking station
Het opbergen en opladen van een draadloze stofzuiger moet gemakkelijk en handig zijn. Dankzij het slanke, aantrekkelijke en functionele ontwerp van de Unlimited Gen2 Serie | 8 kan hij gemakkelijk worden opgeborgen en opgeladen in het aan de muur bevestigde docking station. Er is ook ruimtebesparende opslag voor de accessoires, dus alles is binnen handbereik wanneer je dat nodig heeft.

2-in-1 zuigmond, een meubel- en textielzuigmond - 2-in-1 zuigmond voor een gemakkelijk en comfortabel schoonmaken
De combinatie van meubel- en textielzuigmond maakt het reinigen van oppervlakken eenvoudig. De meubelzuigmond is bijzonder geschikt voor lades, tafels en andere meubels met delicate oppervlakken. Afhankelijk van je behoefte maak je van de meubelzuigmond in een handomdraai een bekledingszuigmond

Lange flexibele kierenzuigmond. - Meer flexibiliteit voor moeilijke bereikbare plekken
De lange flexibele kierenzuigmond maakt de moeilijkste schoonmaaktaken makkelijk. In een mum van tijd maak je achter meubels, het auto-interieur, jaloezieën, lampenkappen of hoeken schoon.

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch BBS8214PET stofzuiger
BBS8214PET, Draadloze steelstofzuiger


Prestatie:
- AllFloor ProAnimal Brush met LED-verlichting: één elektrische zuigmond voor intensieve reiniging, ideaal voor eigenaren van huisdieren en alle soorten vloeren - met extra borstelrol voor dierenharen.
- ProAnimal hulpstuk: de extra rode borstel is ontwikkeld voor eigenaren van huisdieren en kan gemakkelijk dierenharen verzamelen. Het mondstuk zorgt voor een perfecte vezelopname op de bekleding en zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
- TurboSpin Motor: Made in Germany met gratis 10 jaar motorgarantie.
- Verleng de werktijd: uitwisselbare accu's zorgen ervoor dat je, indien nodig, de werktijd kunt verlengen.
- 1 verwisselbare Power For All Alliance Accu
- Power for ALL Alliance: de accu's zijn te gebruiken op veel producten van Bosch Home & Garden (de groene productlijn), evenals andere bekende merken binnen doe-het-zelf markt.
- Werktijd van één 4.0 Ah accu
- Tot 65 min. in Eco-modus zonder elektrische accessoire Tot 55 min. in Eco-modus met elektrische zuigmond Tot 20 min. in Auto-modus met elektrische zuigmond Tot 10 min. in Turbo-modus met elektrische zuigmond
- 3 vermogensmodus voor alle schoonmaakklussen
- Eco-modus: langste werktijd voor langer schoonmaken. - Auto-modus: optimale werktijd en prestatie met automatische zuigkracht aanpassing. - Turbo-modus: ultieme prestaties voor de beste schoonmaakresultaten.
- Auto-modus: de zuigmond past de zuigkracht aan afhankelijk van het vloertype. Tapijt of harde vloer, altijd de beste schoonmaakprestaties die nodig zijn.

Hygiëne
- Levenslang filtermateriaal: de cartride filter met Pure Air-membraan en hygiënefilter zorgt ervoor dat de afgevoerde lucht schoner is dan kamerlucht (99,99% filtratie4 ).
- Filterreiniging: Gemakkelijke filterreiniging dankzij RotationClean - wassen is overbodig.
- Eenvoudig te legen stofcontainer
- EasyClean System: Eenvoudig los te koppelen en te reinigen draaiende borstel

Comfort
- Flexibel mondstuk: het mondstuk kan 180 ° worden gedraaid voor extra flexibiliteit om gemakkelijk onder meubels en smalle plekken te komen.
- Bediening met één hand: ergonomische handgreep en het is niet nodig om continu de aan / uit-knop in te drukken.
- Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van vloer tot plafond - en zelfs in de auto.
- Gemakkelijk opbergen: dankzij de wandhouder met oplaadfunctie kunnen de stofzuiger en de accessoires gemakkelijk opgeborgen worden.
- 2-in-1 Zuigmond
- T**0038 T**0039 Oplaadkabel Lange flexibele kierenzuigmond T**0029
- Stofcontainer: 0.4 l netto inhoud
- Gewicht (klaar voor gebruik met buis- en vloermondstuk): 2,9 kg

Accessoires:
- 1 x Oplaadkabel
- 1 x Vervangbare accupack
- 1 x Laadapparaat
- 1 x 2in1 meubelzuigmond & bekledingzuigmond

Specificaties

Kleur
Rood
Buitenmaten ( h x b x d )
1321 x 250 x 211 mm.
Productcode fabrikant
407792
Merk
Bosch
Soort
stofzuiger
Kenmerken stofzuigers
HEPA filter, Met accu

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH stofzuiger rood BBS8214PET ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH stofzuiger rood BBS8214PET adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Bosch

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagWat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl