Bosch

Bosch BBHL21435 stofzuiger

Korte beschrijving

De Bosch BBHL21435 is een stofzuiger voorzien van een zakloze oplossing waarbij het reservoir eenvoudig te legen is en heeft een gewicht van 2.5 kg.
Lees verder

Stofzuiger zilver

Kleur
Zilver
Buitenmaten ( h x b x d )
1160 x 265 x 165 mm.
EAN
4242005073825
Bekijk specificaties
De Bosch BBHL21435 is een stofzuiger voorzien van een zakloze oplossing waarbij het reservoir eenvoudig te legen is en heeft een gewicht van 2.5 kg.

Beschrijving

De Bosch BBHL21435 is een stofzuiger voorzien van een zakloze oplossing waarbij het reservoir eenvoudig te legen is en heeft een gewicht van 2.5 kg.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- Eindelijk! Snoerloos. De perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor met constante hoge schoonmaakprestaties.
- 2in1: kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit
- Voor elke schoonmaakklus: maakt alle vloeren, zelfs onder meubels, gemakkelijk schoon dankzij het flexibele mondstuk en de geïntegreerde kruimelzuiger
- Altijd snel bij de hand: snoerloos stofzuigen en stabiel vrijstaand parkeren zorgen voor een eenvoudige plaatsing en oplaadmogelijkheden overal in huis
- Grondige reinigingsprestaties: Gemotoriseerde PowerBrush en een efficiënt luchtsysteem zorgen voor zichtbare schoonmaakresultaten
- Constante hoge prestaties: LongLife Li-Ion accu zorgt voor constante hoge prestaties en een korte oplaadtijdProductinfo van fabrikant

Bosch BBHL21435 stofzuiger
Bosch Readyy'y Lithium 14.4V Snoerloze steelstofzuiger BBHL21435 Zilver


Algemene informatie:
- Prestatie
- Eindelijk! Snoerloos! De perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor met constante hoge schoonmaakprestaties.
- 2in1 kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit
- Constante hoge prestaties: de LongLife Li-Ion

Accessoires:
- BHZTKIT1

Specificaties

Kleur
Zilver
Buitenmaten ( h x b x d )
1160 x 265 x 165 mm.
EAN
4242005073825
Productcode fabrikant
406947
Merk
Bosch
Soort
stofzuiger
Kenmerken stofzuigers
Zonder stofzak, Met accu

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH stofzuiger zilver BBHL21435 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH stofzuiger zilver BBHL21435 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 10 jaar motorgarantie bij Logixx 8 wasmachine
Heeft u een Bosch wasmachine uit de Logixx 8 serie gekocht met een EcoSilence Drive motor? Dan ontvangt u hier kosteloos 10 jaar motorgarantie op. U dient uw aankoop hiervoor te registreren om de 10 jaar garantie te ontvangen. Bij een servicebezoek dient u dit certificaat samen met een kopie van de aankoopnota aan de monteur te kunnen tonen.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Bosch

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag