Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch BBH22041

stofzuiger blauw

Specificaties

Kleur
Blauw
Buitenmaten ( h x b x d )
1160 x 265 x 135 mm.
EAN
4242002841052
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch BBH22041 is een stofzuiger voorzien van een zakloze oplossing waarbij het reservoir eenvoudig te legen is en heeft een gewicht van 3.0 kg.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- Eindelijk! Zonder snoer, zonder compromis. De nieuwe snoerloze stofzuiger Readyy'y 2in1: de perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor.
- 2in1: kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit
- Verwisselbare NiMH batterij: krachtig en betrouwbaar voor een lange levensduur van het apparaat
- Puur gemak: eenvoudig in gebruik, opslag en onderhoud dankzij het lage gewicht en het Easy Clean System
- Zeer flexibel: snoerloos en wendbaar
- Solide parkeerstand-functie: stabiel vrijstaand te parkeren voor een eenvoudige plaatsing, ruimtebesparende opslag en flexibel opladen in ieder stopcontact
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch BBH22041 stofzuiger
Bosch Readyy'y 20.4V Snoerloze steelstofzuiger BBH22041 Blauw Metallic


Algemene informatie:
- Prestatie
- Eindelijk! Zonder snoer, zonder compromis. De nieuwe snoerloze stofzuiger Readyy'y 2in1: de perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor.
- 2in1 kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit
- Elektrische borste

Accessoires:
- BHZTKIT1

Specificaties

Kleur
Blauw
Buitenmaten ( h x b x d )
1160 x 265 x 135 mm.
EAN
4242002841052
Productcode fabrikant
405436
Merk
Bosch
Soort
stofzuiger
Kenmerken stofzuigers
Zonder stofzak, Met accu

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH stofzuiger blauw BBH22041 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH stofzuiger blauw BBH22041 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag