Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

BORETTI verlengd schachtdeel tbv afzuigkap SKV

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti SKV is een verlengd schachtdeel voor SHV- en SHP-serie afzuigkappen van Boretti (totale schachtlengte 175 cm.). Roestvrijstaal inzet stuk voor plaatsing in het bovenste deel.

Uitgevoerd in roestvrijstaal. Naar wens in te korten.

Info van fabrikant

BORETTI verlengd schachtdeel


- Roestvrijstaal
- Tijdens montage in te korten op gewenste hoogte

Specificaties

EAN
8715775014597
Merk
Boretti
Soort
schachtdeel verlengd

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Vraag:
Hallo,


Ik ben opzoek naar shachtdeel van een Boretti KP 990 IX (26cm x 26cm) 120cm lang. Mijn Plafond is verhoogd waardoor een extra deel nodig heb. Ik zie op de site verschillende typen maar op de foto kan ik niet zien of t past.

Met vriendelijke groet,
Jonas
1
Het SKV schachtdeel van Boretti is alleen geschikt voor de SHV- en SHP-serie afzuigkappen. Voor de oudere KP 990 serie kan deze niet gebruikt worden. Ik ben bang dat Boretti hiervoor ook geen oplossing meer beschikbaar heeft, maar dat valt eventueel na te vragen als we het serienummer hebben.

Alternatief zou een verlengd schachtdeel op maat zijn. Een schachtdeel is immers niet meer dan een roestvrijstalen plaat welke een paar keer omgebogen wordt. Dit is bij een metaalbewerkingsbedrijf dus ook best mogelijk om op maat te laten maken. Voordeel hiervan is dat u de naden e.d. kwijt bent.
Stel uw eigen vraag