Boretti

Boretti PROFI80IX inbouw afzuigkap

Korte beschrijving

De Boretti PROFI80IX is een roestvrijstalen afzuigkap met randafzuiging en een super zuinige motor. De kap is 80 cm. breed en voorzien van luxe LED-verlichting. Dankzij de randafzuiging heeft de kap een groter afzuigvermogen.
Lees verder

Inbouw afzuigkap met randafzuiging

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
78,50
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties
De Boretti PROFI80IX is een roestvrijstalen afzuigkap met randafzuiging en een super zuinige motor. De kap is 80 cm. breed en voorzien van luxe LED-verlichting. Dankzij de randafzuiging heeft de kap een groter afzuigvermogen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Boretti PROFI80IX is een roestvrijstalen afzuigkap met randafzuiging en een super zuinige motor. De kap is 80 cm. breed en voorzien van luxe LED-verlichting. Dankzij de randafzuiging heeft de kap een groter afzuigvermogen.

Bij randafzuiging gaat de lucht niet rechtstreeks door de afvoer, maar wordt de lucht afgezogen via de randen van de afzuigkap. Bij deze randen ontstaat een speciale luchtstroom die ervoor zorgt dat er meer lucht kan worden afgezogen zonder dat de motor harder hoeft te draaien!

Het maximale vermogen van de PROFI80IX is 820 m3/h. Dit vermogen is verdeeld over vier standen, in te stellen met behulp van de tiptoetsen op de afzuigkap. De motor heeft energielabel A++, en is daarmee zeer zuinig. De motor is ook nog eens heel stil: bij een vermogen van 310 m3/h is het geluidsniveau maar 20 dB(A)!

Met de naloopstand kunt u 10 minuten of een uur de kap nog laten draaien op laag vermogen. Zo worden ook de laatste dampen afgezogen.


Productinfo van fabrikant

Boretti afzuigkap PROFI80IX

- Geluid (Db): max. 54dB
- Filtertype: Metaal
- Model: Inbouw
- Bediening: Tiptoetsen
- Vermogen: 820m³/u
- Afmetingen: 78,5cm
- Verlichting: LED - 3 x 2,4kW
- Afvoer: min. ø 150mm
- Aansluitwaarde: 0,150kW
- Energieklasse: A++
- Randafzuiging: ja
- Naloopstand: ja

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
78,50
Energieklasse
Energieklasse A++
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775119193
Merk
Boretti
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging
Geluidsniveau (db)
20,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
355 x 785 x 398 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI afzuigkap plafond PROFI80IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Vraag:
Hebt u de Boretti PROF180IX nog op voorraad? Dit omdat Boretti deze niet meer op hun site heeft.
M.v.g.: Jan Boeren
1
Helaas, deze blijkt inderdaad niet meer leverbaar te zijn.
Vindt u deze vraag nuttig?        

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc