Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti PROFI100IX

plafondunit afzuigkap met randafzuiging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
106,00
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti PROFI100IX is een 100 cm. brede plafondafzuigkap van roestvrijstaal. Deze afzuigkap is met energielabel A++ uiterst zuinig! De kap is voorzien van LED-verlichting, verschillende naloopstanden en randafzuiging.

Bij randafzuiging wordt lucht, zoals de naam al doet vermoeden, via de randen afgezogen. Door afzuiging door de kieren aan de randen in plaats van rechtstreeks, ontstaat een speciale krachtige luchtstroom die voor een efficiëntere afzuiging zorgt, zonder dat de motor harder hoeft te draaien.

Het maximale vermogen van de PROFI100IX is wel 820 m3/h! Dit vermogen is verdeeld in vier verschillende standen, in te stellen met de tiptoetsen op de dampkap. Als na het koken niet alle luchtjes weg zijn is er nog de naloopstand: u kunt op laag vermogen voor bepaalde tijd af blijven zuigen om zo alle geuren en dampen weg te krijgen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti afzuigkap PROFI100IX

- Geluid (Db): max. 54dB
- Filtertype: Metaal
- Model: Inbouw
- Bediening: Tiptoetsen
- Vermogen: 820m³/u
- Afmetingen: 106cm
- Verlichting: LED - 3 x 2,4kW
- Afvoer: min. ø 150mm
- Aansluitwaarde: 0,150kW
- Energieklasse: A++
- Randafzuiging: ja
- Naloopstand: ja

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
106,00
Energieklasse
Energieklasse A++
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775119209
Merk
Boretti
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging
Geluidsniveau (db)
20,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
355 x 1060 x 398 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI afzuigkap plafond PROFI100IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag