Boretti AREZZOGC keukenkraan

inbouw chroom


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti AREZZOGC is een klassiek vormgegeven keukenkraan uitgevoerd in het gebrosteld chroom en geschikt voor het direct tappen van warm en koud water. Al deze functies zijn op veilige wijze geïntegreerd in één keukenkraan.

De kraan is voorzien van filterstopkranen, waarmee kalk- en zanddeeltjes uit het water worden gehaald en de levensduur van de kraan verlengd wordt. Ook is de mengkraan voorzien van een keramische afdichting, waardoor er nauwelijks onderhoud nodig is.

Dankzij deze keramische afdichting gaat de kraan gemakkelijk en soepel dicht.

Info van fabrikant

Boretti keukenkraan AREZZOGC

- Number of levers: 1 lever
- Filterstop: ja
- Kraangat Max.: 35mm
- Binnenwerk: Keramisch

Specificaties

Kleur
Chroom
EAN
8715775109972
Merk
Boretti
Soort
keukenkraan
Boretti assortiment lijnen
Milano

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI keukenkraan geborsteld chroom AREZZOGC. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Luxere Boretti

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag