Boretti LORETOGC keukenkraan inbouw chroom

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Boretti keukenkraan hiervoor de opvolger is.

  Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
  Gratis bezorging in Nederland

  Beschrijving LORETOGC

  Lees verder

  De Boretti LORETOC is een strak vormgegeven keukenkraan uitgevoerd in het geborsteld chroom en voorzien van een uittrekbare handdouche. Deze mengkraan is voorzien van twee filterstopkranen en een keramische afdichting. Hierdoor is de kraan zeer praktisch in gebruik, omdat er nauwelijks onderhoud benodigd is. Verder voorkomt de keramische afdichting lekkages.

  Uittrekbare handdouche
  De uittrekbare douche is niet alleen handig in gebruik, maar ook tijdbesparend. Het wassen van groenten of het omspoelen van vette pannen gebeurt in een handomdraai.
  Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

  Info van fabrikant

  Boretti merk informatie Boretti keukenkraan LORETOGC

  - Number of levers: 1 lever
  - Filterstop: ja
  - Kraangat Max.: 35mm
  - Binnenwerk: Keramisch

  Specificaties

  Kleur
  Chroom
  Merk
  Boretti
  Soort
  keukenkraan
  Boretti assortiment lijnen
  Milano

  Garantie

  Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI keukenkraan chroom inbouw LORETOGC. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

  Garantie bepalingen
  Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
  Registratie van uw aankoop
  Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
  Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

  Wat te doen bij een storing?
  Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

  Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
  Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Product vragen (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag  Wat klanten over ons zeggen...

  • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

   1 april 2024
   N. Fruijtier


   Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
   Lees op trustpilot.nl
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

   22 maart 2024
   Kornelis Bos


   Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

   Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
   Lees op trustpilot.nl
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

   20 maart 2024
   Klant


   We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
   Lees op trustpilot.nl