Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti ELP127IX

eiland afzuigkap rvs met randafzuiging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
755,00
Breedte afzuigkap (cm)
120,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Eiland model afzuigkap uitgevoerd met de nieuwste Pure Air Cure techniek waardoor deze afzuigkap niet op een afvoer naar buiten hoeft aangesloten te worden. U hoeft dus alleen voor stroom te zorgen en kunt deze afzuigkap dan als eiland model gewoon aan het plafond hangen. Met het gesloten systeem kan de ELP127IX vervolgens perfect uw kooklucht afzuigen en verwerken.

De Boretti ELP127IX beschikt over een geheel nieuwe systeem voor de reiniging van uw ongewenste kookgeuren. Door middel van ionisatie techniek worden deze bestreden op efficiënte en ecologische wijze.

Groot voordeel hiervan ten opzichte van een afzuigkap met koolstoffilters is de veel betere werken en het feit dat de Pure Air Cure filter jaren lang mee gaat.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti ELP127IX afzuigkap
Eiland model
120 cm. breed
Randafzuiging
Recirculatie model- Roestvrijstaal
- Vetfilters eveneens in roestvrijstaal
- Zeer stille EBM motor
- Randafzuiging (zorgt voor 26% meer rendement)
- Vermogen 755 m3 / uur
- Afmetingen 120 x 35 x 64 cm.

- 4 instelbare standen
- Soft Touch bedieningspaneel
- Voorzien van afstandbediening
- Naloopstand
- Pure Air Cure filter
- LED verlichting
- 30 dBa bij 250 m3/uur

Optioneel:
Ook leverbaar in RAL kleur tegen een meerprijs van 1250 euro.

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
755,00
Breedte afzuigkap (cm)
120,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775108784
Merk
Boretti
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
350 x 1200 x 640 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI afzuigkap eiland ELP127IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag