Boretti

Boretti BV89 inbouw vrieskast

Korte beschrijving

Luxe inbouw vriezer uitgevoerd in een nishoogte van 88 cm. en geschikt voor plaatsing in een kolomkast. Deze vriezer kan dus niet onder het aanrecht ingebouwd worden.
Lees verder

Inbouw vriezer / vrieskast

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 550 mm.
Bekijk specificaties
Luxe inbouw vriezer uitgevoerd in een nishoogte van 88 cm. en geschikt voor plaatsing in een kolomkast. Deze vriezer kan dus niet onder het aanrecht ingebouwd worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

Luxe inbouw vriezer uitgevoerd in een nishoogte van 88 cm. en geschikt voor plaatsing in een kolomkast. Deze vriezer kan dus niet onder het aanrecht ingebouwd worden.

De Boretti BV89 beschikt over een inhoud van 99 liter en heeft een zeer zuinig energieklasse A+ label.

Eenvoudig te monteren dankzij het sleepdeur geleiderssysteem.


Productinfo van fabrikant

Boretti BV89 inbouw vrieskast
Nishoogte 88 cm.
Met 3 laden en een klepUitvoering:
- Netto inhoud: 99 liter
- 4-sterren vriesgedeelte
- Energieklasse A+
- Energieverbruik: 205 kWh/ jaar
- Sleepdeur montage
- Deur rechts- of linksdraaiend

- Snel vriesgedeelte bovenin
- 3 transparante bakken + 1 klep
- Aansluitwaarde: 150 W
- Klimaatklasse ST-N

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 550 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
875-895 x 560-570 x 550 mm.
EAN
8715775101532
Merk
Boretti
Soort
vrieskast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Inhoud vriesgedeelte (liters)
99,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 88 cm
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Zorg vóór bestelling dat de maatvoering & bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur) klopt. Pak de vriezer uit en plaats deze volgens de voorschriften. Monteer vervolgens uw eigen keukendeur hier weer op. Wacht 4 uur alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI vrieskast inbouw BV89. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc