Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Boretti BSI831IX afzuigkap inbouw model met randafzuiging


  Meer opties

  Beschrijving BSI831IX

  Lees verder

  De Boretti BSI831IX is een inbouw afzuigkap van 83 cm. breed uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een afzuigcapaciteit van 574 m3/uur. Dit vermogen is in te stellen op 3 standen (en een intensief stand).

  Randafzuiging
  Deze inbouwunit is uitgevoerd met randafzuiging wat zorgt voor een 26% betere afzuiging. Kooklucht wordt geconcentreerd aan de randen afgezogen waardoor een soort gordijn functie om het kookgedeelte heen gelegd wordt. Hierdoor wordt veel efficienter afgezogen.

  Verlichting en bediening
  De eenvoudige knop bediening bevindt zich aan de rechter zijde van de afzuigkap. Naast het instellen van het vermogen in meerdere standen kan hiermee ook de LED verlichting in- en uitgeschakeld worden.

  Installatie en recirculatie
  Voor de installatie van de BSI831IX kan gebruik gemaakt worden van koolstoffilters / plasmafilters (recirculatie oplossing) of gewoon direct aansluiten via een slang op een afvoer met een diameter van 15 cm.

  Info van fabrikant

  Boretti merk informatie Boretti BSI831IX afzuigkap

  - Maximale afzuigcapaciteit 574m3/u
  - Duurzame LED-verlichting
  - Randafzuiging
  - 3 vermogensstanden + intensiefstand
  - Geluidsniveau 50dB(A) – 60dB(A)
  - Made in Italy
  - Eenvoudig te gebruiken knopbediening
  - Energieklasse B
  - Ideaal in combinatie met PURO recirculatiefilter (optioneel)
  - Geschikt voor recirculatie

  Technische specificaties:
  - Model: Inbouw
  - Afmetingen: 83cm
  - Energieklasse: B
  - Verlichting: LED
  - Vermogen (m3): 574m³/u
  - Geluid (Db): 50-60 dB(A)
  - Filtertype: Metalen
  - Afvoer: ø 150mm
  - Bediening: Tiptoetsen

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  574,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  83,00
  Energieklasse
  Energieklasse B
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  Merk
  Boretti
  Soort
  afzuigkap
  Kleur
  Rvs
  Kenmerken afzuigkap
  LED verlichting, Randafzuiging
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
  Boretti assortiment lijnen
  Veneto

  Garantie

  Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI afzuigkap inbouw BSI831IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

  Garantie bepalingen
  Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
  Registratie van uw aankoop
  Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
  Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

  Wat te doen bij een storing?
  Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

  Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
  Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Bijpassende producten

  Vink producten aan om mee te bestellen.  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Ander merk of kleur

  Huidig product

  Luxere Boretti

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).

  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vragen (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag

  Overtuigd?
  Wat klanten over ons zeggen...

  • Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

   1 november 2023
   ManonB


   Eerst een koelkast besteld. Helemaal soepel en goed verlopen! Super hulp van de mannen van De Schouw! Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

   1 november 2023
   ManonB


   Door de goede zorgen ook een vaatwasser besteld en opnieuw super gedaan! Bedankt!
   Lees op trustpilot.nl
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Servicemonteurs hebben ons uitstekend geholpen!

   31 oktober 2023
   Shurandy Angel


   Ik werd opgebeld door De Schouw omdat de levering op de aangegeven datum niet haalbaar voor ze was, maar wel een dag later en toen de monteurs langskwamen - twee broers - deden ze hun uiterste best ons goed te helpen en ze gingen pas weg toen ik zei dat wij tevreden waren. Uitstekende service van uitstekende mannen.

   Ik raad ze zeker aan.
   Lees op trustpilot.nl
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Kwaliteit / deskundig en klantvriendelijk

   29 oktober 2023
   Bernard F.


   Wederom ( ! ) alles op tijd en correct geleverd en conform afspraak ! Wat ook belangrijk is te weten dat er twee vrolijke ( komen met een lach binnen ( en hoeven ook niet meteen te beginnen met koffie of iets anders :) deskundige vakmensen het hebben geïnstalleerd. Ze werken ook als team goed samen waarbij 1 onopvallend en vriendelijk in de lead was Ook het contact met de winkel /verkoop en financiële afdeling en adviseurs van de Schouw Witgoed altijd goed.
   Lees op trustpilot.nl