Boretti BSB901AN afzuigkap

wand model, antraciet


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BSB901AN is een 90 centimeter brede afzuigkap uitgevoerd in de kleur antraciet in een plat blokmodel design. Deze wandmodel kap heeft een capaciteit van 609 m3/uur welke in verschillende snelheden is in te regelen.

De afzuigkap is verder voorzien van een energieklasse A label en heeft een elektronische bediening aan de voorzijde. Daarmee is niet alleen het vermogen in meerdere standen in te regelen maar kan ook de nadraaitijd geactiveerd worden en de LED verlichting worden in- en uitgeschakeld.

Recirculatie uitvoering
De BSB901AN is geschikt voor recirculatie. Hiervoor is een recirculatiekit met koolstoffilters of een plasmafilter benodigd. In combinatie met de functie naloopstand - welke na een aantal minuten automatisch uitschakelt - zorgt dit voor een optimale afzuiging van de kooklucht.

Info van fabrikant

Boretti BSB901AN afzuigkap

- Maximale afzuigcapaciteit 609m3/u
- Duurzame LED-verlichting
- Metalen vetfilters (uitwasbaar)
- 3 vermogensstanden + intensiefstand
- Geschikt voor recirculatie
- Geluidsniveau 48dB(A) – 62dB(A)
- Made in Italy
- Eenvoudig te gebruiken knopbediening
- Energieklasse A
- Naloopstand
- Ideaal in combinatie met PURO recirculatiefilter (optioneel)

Technische Specificaties
- Geluid (Db): 48-58 dB(A)
- Afvoer: min. ø 150mm
- Energieklasse: A
- Verlichting: LED
- Bediening: Tiptoetsen
- Filtertype: RVS
- Vermogen (m3): 609m³/u
- Afmetingen: 90cm
- Model: Wand afzuigkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
609,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775152756
Merk
Boretti
Soort
afzuigkap
Kleur
Antraciet
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
650-1070 x 900 x 498 mm.
Boretti assortiment lijnen
Milano

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI afzuigkap wand antraciet BSB901AN. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Smeg KBT900NE

  In vergelijker

  2-4 werkdagen
  (2)
  Afzuigcapaciteit (m3): 730
  Breedte afzuigkap (cm): 90
  Antraciet
  Energieklasse A

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Boretti

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag