Boretti BPW15ZWGL warmhoudlade

inbouw zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BPW15ZWGL is een inbouw warmhoudlade uitgevoerd in een hoogte van 15 cm. Daarmee is deze lade geschikt voor plaatsing onder een 45 cm. inbouw apparaat om zodoende tot een nis van 60 te komen.

De BPW15ZWGL is instelbaar in temperatuur van 30 tot 70 graden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BPW15ZWGL warmhoudlade
Zwart- 15 cm. hoog
- Zwart glas
- Temperatuur te regelen van 30 tot 70 graden
- Aansluitwaarde 400 Watt.

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
144 x 596 x 545 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 140 x 545 x 554 mm.
Merk
Boretti
Soort
warmhoudlade

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI warmhoudlade zwart BPW15ZWGL. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag