Boretti BPTV45ZWGL televisie

inbouw zwart

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Boretti televisie hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BPTV45ZWGL is een inbouw LED televisie geschikt voor plaatsing in een keukenkast met een nis van 45 cm. De BPTV45ZWGL beschikt over een liftsysteem , heeft een 19 inch scherm en een HD resolutie.

Praktisch verder zijn de diverse aansluitingen voor HDMI, Pc en USB.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BPTV45ZWGL inbouw televisie
LED TV
Zwart
Geschikt voor inbouw in nis maat 45 cm.- Zwart glas
- 19” beeldscherm
- Resolutie 1366 x 768 (HD)
- Kijkhoek 178 graden
- Dynamisch contrast van 1000000 : 1
- Aansluitwaarde 50 W
- HDMI input
- USB 2.0
- PC audio / video
- Digital audio out (optisch)
- Full Scart
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker
- Voor inbouw in hoge kast

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 594 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 458 x 560 x 510 mm.
Merk
Boretti
Soort
televisie

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI televisie inbouw BPTV45ZWGL. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Huidig product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag