Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BPTV45IX

inbouw televisie rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 594 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 458 x 560 x 510 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Inbouw televisie geschikt voor plaatsing in de keuken. De Boretti BPTV45IX heeft een nishoogte van 45 cm. en is daarmee in een keukenkast van deze maat in te bouwen, vergelijkbaar met het inbouwen van bijvoorbeeld een magnetron, oven, koffiemachine e.d.

De BPTV45IX behoort tot de ProfiLine inbouw apparaten van BORETTI. Dit brede lijn inbouw apparaten bestaat uit een koffiemachine, combi-stoomoven, combi-magnetron, gewone oven, wijn klimaat kast e.d. welke allemaal perfect met elkaar te combineren zijn.

De LED TV is verder voorzien van een 19 inch beeldscherm uitgevoerd met een HD resolutie van 1366 x 768. Praktisch verder zijn de groot aantal verschillende aansluiting welke het apparaat voor zeer veel doeleinden geschikt maakt.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BPTV45IX inbouw televisie
LED TV
Roestvrijstaal
Geschikt voor inbouw in nis maat 45 cm.- Roestvrijstaal
- 19” beeldscherm
- Resolutie 1366 x 768 (HD)
- Kijkhoek 178 graden
- Dynamisch contrast van 1000000 : 1
- Aansluitwaarde 50 W
- HDMI input
- USB 2.0
- PC audio / video
- Digital audio out (optisch)
- Full Scart
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker
- Voor inbouw in hoge kast

- Ook leverbaar in RAL kleur tegen een meerprijs van € 160,00

Specificaties

Kleur
Rvs
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 594 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 458 x 560 x 510 mm.
EAN
8715775116239
Merk
Boretti
Soort
televisie

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI televisie inbouw BPTV45IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag