Boretti BPK45ZWGL koffiemachine

inbouw zwart

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Boretti koffiemachine hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BPK45ZWGL is een inbouw koffiemachine uitgevoerd met een zwart glas front. Deze volautomatische koffiemachine beschikt over 9 functies waaronder melk opschuim functie voor de cappuccino en de mogelijkheid om de koffiesterkte naar wens in te stellen.

De BPK45ZWGL hoeft niet op een vaste wateraansluiting te worden aangesloten. U vult simpelweg het waterreservoir van 2,5 liter en het reservoir voor koffiebonen waarna u de koffie kunt bereiden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BPK45ZWGL koffiemachine
Met reservoir (dus geen vaste wateraansluiting nodig)
Zwart
Tiptoetsbediening- Zwart glas
- Tiptoetsbediening
- 9 functies o.a. koffiesterkte instelbaar/melk opschuimen voor cappuccino
- Capaciteit waterreservoir 2,5 liter
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker
- Voor inbouw in hoge kast

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 594 x 533 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 458 x 560 x 510 mm.
Merk
Boretti
Soort
koffiemachine

Garantie

Boretti geeft 1 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI koffiemachine BPK45ZWGL. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Luxere Boretti

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag