Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BKV179

inbouw koelkast nis ± 178 cm, sleepdeur

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1770 x 540 x 550 mm
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BKV179 is een scherp geprijsde inbouw koelkast uitgevoerd in een nishoogte van 178 cm. Deze koelkast heeft een ruim koelgedeelte boven (netto inhoud 189 liter) en daaronder een vriesruimte bestaande uit 2 laden en een klep (netto inhoud 63 liter).

Montage
Deze inbouwkoelkast beschikt verder over een zuinig energielabel (energieklasse A+) en is te monteren met behulp van sleepdeur geleiders. Daarbij wordt de deur van uw keukenkast langs de deur van de koelkast gesleept door middel van de geleiders.

Interieur
Het interieur van de BKV179 is fraai afgewerkt met glazen legplateaus (in hoogte verstelbaar), transparante vakken in de binnendeur en twee groente / fruitlades onderin. Praktisch verder is de heldere binnenverlichting.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BKV179 koelkast
Inbouw model met vriesvak, 179 cm
Netto inhoud koelgedeelte 189 liter
Energieklasse A+- Netto inhoud koelkast: 189 liter
- Netto inhoud vriesgedeelte: 63 liter
- 2 transparante bakken + 1 klep
- 4-sterren vriesgedeelte
- Energieklasse A+
- Energieverbruik: 275 kWh/jaar
- Sleepdeur montage
- Deur rechts- of linksdraaiend
- Automatische ontdooiing
- In hoogte verstelbare hardglazen plateaus
- Aansluitwaarde: 140 W
- Klimaatklasse N

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1770 x 540 x 550 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
1770-1790 x 560 x 550 mm
EAN
8715775101594
Merk
Boretti
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
189,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
63,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 178 cm
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI koelkast inbouw BKV179. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag