Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BCHT90AN

wand afzuigkap antraciet

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BCHT90AN is een schouwvormige afzuigkap van 90 cm. breed geschikt voor montage aan de muur. Deze trechtervormige afzuigkap is uitgevoerd in de kleur antraciet en beschikt over een vermogen van 625 m3/uur.

Dit vermogen is via de tiptoets bediening aan de voorzijde van de afzuigkap in 3 snelheden in te delen. Praktisch is tevens de mogelijkheid voor het in- en uitschakelen van de LED verlichting welke zuinig is en tevens zorgt voor een goed werklicht.

De afzuigkap heeft verder een energieklasse A label en beschikt over rvs vetfilters.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BCHT90AN afzuigkap

- Antraciet
- RVS vetfilters
- Vermogen 625 m³/u
- Geluidsniveau 66 dB max.
- Tiptoetsbediening
- LED verlichting 2 x 2,5 W
- Energieklasse A

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
625,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775133335
Merk
Boretti
Soort
afzuigkap
Kleur
Antraciet
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Schouw model
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI afzuigkap antraciet BCHT90AN. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Ik heb interesse in de Boretti BCHT90AN wand afzuigkap antraciet Ik kan alleen niet goed zien op de foto's wat de afwerking is. Is het glanzend of mat? Zijn er meer of betere foto's?

Is deze afzuigkuip ook ergens in de winkel te zien? Ik wil deze gebruiken als recirculatie afzuigkap.

Hebben jullie daar ook de bijbehorende koolstoffilters bij? wat kosten die? hoe lang gaan die ongeveer mee? en wat zou de levertijd zijn?
1
Allereerst ga ik u naar uw mail adres een betere foto sturen.


M.b.t. uw overige vragen:

- de afzuigkap hangt momenteel niet in onze winkel in Bussum. We kunnen deze echter wel voor u bestellen zodat u deze afzuigkap kunt komen bekijken. Een andere optie is misschien de showroom van Boretti in Amsterdam. Ik zou even voor u moeten navragen of daar - ze zijn momenteel aan het verbouwen - op dit moment de afzuigkap wel hangt. Wilt u ons laten weten waar uw voorkeur naar uit gaat?

- m.b.t. de koolstoffilters. Dit is zeker een optie. Houdt u er wel rekening mee dat koolstoffilters elk jaar (en soms 2x per jaar afhankelijk van het gebruik) vervangen dienen te worden. Een betere optie is een plasmafilter. Dit is duurder in aanschaf, maar werkt beter en heeft geen terugkerende kosten.
Vraag:
Kunnen de losse delen van deze afzuigkap in de vaatwasser? Of moeten de filters om de zoveel tijd verwisseld worden? Ik heb nu een afzuigkap waarvan de filters steeds vervangen moeten worden en dat wordt op den duur echt smerig en is bijna niet meer schoon te krijgen.

Maakt de afzuigkap veel geluid of hoor je hem nauwelijks?
Als je hem wil gebruiken als recirculatie afzuigkap moet je hem dan aansluiten op een mechanische ventilatie? We hebben nu een afzuigkap naar buiten en zijn aan het verbouwen. Wat zou u adviseren?
Beide opties zijn nog mogelijk.
1
Bedankt voor uw interesse. Onderstaande uitgesplitst de reactie op de door u gestelde vragen:- Kunnen de losse delen van deze afzuigkap in de vaatwasser? Of moeten de filters om de zoveel tijd verwisseld worden? Ik heb nu een afzuigkap waarvan de filters steeds vervangen moeten worden en dat wordt op den duur echt smerig en is bijna niet meer schoon te krijgen.

Ik denk dat u hiermee de metaalfilters bedoeld. Deze kunnen in de vaatwasser geplaatst worden, maar zullen dan wel dof worden door het gebruik van glansspoelmiddel. Beter is het dus om deze filters handmatig te reinigen in een sopje of eventueel te laten weken.- Maakt de afzuigkap veel geluid of hoor je hem nauwelijks?

Deze Boretti afzuigkap heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en heeft daarmee een redelijk geluidsniveau. De afzuigkap is echter niet super stil. Gespecialiseerde merken als Novy en Gutmann bieden afzuigkappen aan welke veel stiller zijn, maar deze zijn prijstechnisch ook veel duurder.- Als je hem wil gebruiken als recirculatie afzuigkap moet je hem dan aansluiten op een mechanische ventilatie? We hebben nu een afzuigkap naar buiten en zijn aan het verbouwen. Wat zou u adviseren?
Beide opties zijn nog mogelijk.

Bij gebruik van koolstoffilters of een plasmafilter kunt u deze afzuigkap ombouwen naar een recirculatie afzuigkap. Deze hoeft en mag niet aangesloten worden op mechanische ventilatie. De voordelen van een recirculatie model zijn namelijk dat de afzuigkap helemaal nergens op aangesloten hoeft te worden. Door gebruik van koolstoffilters / plasmafilter wordt de kooklucht namelijk direct gereinigd, waarna de 'schone' lucht weer in dezelfde ruimte wordt teruggeblazen. Wij geven trouwens de voorkeur aan een plasmafilter t.o.v. koolstoffilters. Deze werken veel beter en hoeven - na de eenmalige aanschaf - nooit meer vervangen te worden.
Vraag:
Wij hebben na lang zoeken en afwegingen maken erg veel zin in dit model en dan ook als recirculerende uitvoering, maar welke filters kan ik hiervoor bestellen en gaan ze als setje of per stuk? De plasmafilter is ons te duur of is daar een leuke aanbieding/actie van te maken in totale set? Graag horen we van u, alvast bedankt
1
Goede vraag. Ik heb het even voor u nagevraagd en dit is de KF801.

Ik ga dit koolstoffilter direct ook als bijbehorend product aan de afzuigkap toevoegen, zodat deze eenvoudig mee te bestellen is.
Stel uw eigen vraag